fbpx

(FOTO) DIJELITE SVI! Delija urinira po spomeniku hrvatskom ratniku: Profil mu je prepun snimki zapišavanja hrvatskih obilježja!

Autor: dnevno.ba

Veliku buru na internetu posljednjih dana izazvale su fotografije osobe koja urinira po spomeniku Ludvigu Pavloviću koji se nalazi u Studenim Vrilima na cesti između Tomislavgrada i Posušja. Na fotografiji je navodno Blagota Banjo Mićunović koji kako ćete vidjeti ima običaj zapišavati hrvatska obilježja i spomenike.

Na fotografiji se vidi muškarac  kako uriniranjem oskrnavljuje spomen obilježje časnika Hrvatske vojske koji je na tom mjestu poginuo 1991. godine. Poremećeni muškarac nosi kratke hlačice s grbom FK Crvena Zvezda.

Nakon što je fotografija počela kružiti internetom i društvenim mrežama, Facebook korisnici su pronašli još sličnih primjera, po svemu sudeći iste osobe.

Na fotografijama se vidi kako vjerojatno ova ista osoba urinira po spomeniku Anti Paveliću u Madridu te ispod spomen zastave Republike Hrvatske na Prevlaci… što je ova osoba uredno objavila na svome Facebook profilu kojeg je u međuvremenu obrisao. Mostarski portal Republika.info već je objavio identitet spomenutoga, navodeći kako je ovaj „serijski zapišivač“ Blagota Banjo Mićunović iz Herceg Novog u Crnoj Gori.

Šokantne fotografije osvanule su i na Facebook profilu “VOLJENI KLUB HAJDUK SPLIT”.

Tko je bio Ludvig Pavlović piše Braniteljski forum. “Dana 18. rujna 1991. poginuo je Ludvig Pavlović, posljednji preživjeli „bugojanac“ iz skupine koja je pokušala 1972. podići oružani ustanak protiv komunista. Stradao je dok je skupina Hrvata u Hercegovini napala konvoj JNA. Ludvig Pavlović i njegova obitelj prošli su pravu kalvariju u komunističkoj Jugoslaviji. Njegova smrt, kao i smrt još niza istaknutih hrvatskih domoljuba, u javnosti postavlja pitanje djelovanja umreženih struktura bivših komunističkih vlastodržaca i njihovog kruga od početka Domovinskog rata do danas. Dana 18. rujna 1991. poginuo je Ludvig Pavlović, domoljub i posljednji preživjeli iz skupine „bugojanaca“, hrvatskih ustanika koji su oružanom pobunom 1972. htjeli srušiti totalitarni komunistički režim.

Dijeli dalje Neka institucije odrade svoje!Blagota Banjo Mićunović / Herceg Novi – Crna Gora. Pravi srpski junak čeka…

Gepostet von VOLJENI KLUB HAJDUK SPLIT am Mittwoch, 29. Juli 2020

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI