fbpx

FOTO: Zimska škola na Kupresu – Skupili se pačići, a došao je i patak stari!

Autor: Dnevno.ba

KUPRES - Predavanjem predsjednika HDZ-a BiH i predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragana Čovića na Kupresu je danas počela Zimska škola za polaznike devete generacije Političke akademije HDZ-a BiH.KUPRES - Predavanjem predsjednika HDZ-a BiH i predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragana Čovića na Kupresu je danas počela Zimska škola za polaznike devete generacije Političke akademije HDZ-a BiH.

Predsjednik Čović polaznicima IX. generacije Političke akademije HDZ-a BiH iz cijele BiH govorio je o temi Trenutni politički izazovi u Bosni i Hercegovini.

U uvodnom predavanju, predsjednik Čović polaznicima devete generacije je govorio o političkim izazovima u BiH, posebno za hrvatski narod, osvrnuo se na izazove koji su aktualni pri formiranju svih razina vlasti.

Zimsku školu uvodnim obraćanjima otvorila je ravnateljica Političke akademije HDZ-a BiH i predsjedateljica Kluba hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Lidija Bradara, zatim Aleksandra Markić Boban, direktorica Ureda Zaklade Hanns Seidel za Republiku Hrvatsku, koji je i ove godine podržao rad Akademije te Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta

Osim dvosemestralne nastave, Politička akademija HDZ-a BiH svake godine organizira Zimsku školu i Ljetnu školu za polaznike, na kojima polaznici osim teorijske, prođu i kroz određene praktične vježbe odnosno radionice, upoznaju se bolje, druže te utvrde politička znanja ali i mišljenja o aktualnim političkim situacijama.

Zimska škola Političke akademije HDZ BiH održava se u Hotelu „Adria Ski“ na Kupresu od 26. – 28. siječnja 2020. godine, navodi se u priopćenju HDZ-a BiH.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI