fbpx
Foto: Socijalistička partija

Goran Selak: ‘Uvjeren sam kako smo dobar izbor za treći blok u Republici Srpskoj’

Autor: dnevno.ba

Socijalistička partija Srpske osnovana je u martu 2020. godine neposredno prije proglašena pandemije koronavirusa i očekuju dobre rezultate na nivou općina širom entiteta RS, a između ostalih i osvajanje načelničke pozicije u Tesliću.

Predsjednik SPS-a Goran Selak izjavio je da će njegova stranka sigurno biti dobar izbor kao treći blok u RS-u. Naročito je naglasio da vjeruje da će SPS dobiti poziciju načelnika Opštine Teslić.

“U Tesliću se utrkuju dva suprotstavljena bloka, SNSD i SDS, koji imaju svoje kandidate za načelnika. Idemo sa čovjekom koji živi u Tesliću. Njegova porodica je jedna od najuspješnijih u opštini Teslić i njih zanima da poboljšaju uslove svih građana. Kao partija smo kandidovali kandidata, uglednog privrednika, gospodina Dragutina Škrebića”, kazao je Selak.

Siguran je, kako kaže, da će građani opštine Teslić prepoznati treći blok, kao dobronamjerne ljude sa dobrim idejama.

“Sjajan rezultat očekujemo i u Banjoj Luci, Laktašima, Prijedoru, Gradišci, Bratuncu, Gacku, Derventi i mnogim drugim opštinama. Partija smo koja je za sedam mjeseci formirala liste za skupštine-opštine gradova u 41 opštini u RS i u dvije opštine u FBiH. Za sedam mjeseci smo uradili sjajan posao. To je uradio jedan veliki, sjajni tim ljudi”, rekao je Selak.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI