fbpx

Gospodine Leptir, nemamo unučića za zadovoljavanje bolesnih potreba nastranih ljudi!?

Autor: Borislav Radovanović (blogger) / Dnevno.ba

BANJA LUKA - Javnost je doznala za pokušaj "institucionalne otmice" djeteta, gdje porodica teško optužuje Želimira Lepira. Objavljujem zaista potresan sadržaj upita koji su deda i baka uputili Lepiru još u ožujku 2018. godine, a na koji im ovaj "Poncije Pilat" nikad nije odgovorio. Zato je ova porodica izložena novom i još brutalnijem napadu mafije iz banjalučkog Centra za socijalni rad, zlostavljanju i obespravljivanju kakvog treba da se stidi kompletna država. Samo, danas nesretna porodica nije sama i prepuštena Predatorima (kako ih je Vasković nazvao), a to u startu pokazujem objavljivanjem ovog akta.

SADRŽAJ UPITA:

“Poštovani g. Lepir,

prošla je godina dana od kada smo Vam prijavili pokušaj iznude novca koji nam je tražila pedofilsko-kriminalna mafija, koja je kasnije kada nismo predali novac pokušala oteti naše unuče. U vezi s tim, molimo Vas da nam odgovorite na sljedeća pitanja:

1. Kome i zašto je trebalo naše unuče i što su planirali s njim uraditi?

2. Da li se pod Vašim okriljem nastavlja novi pokušaj otimanja našeg unučeta, nakon što ste procijenili da se mi, kao nacionalna manjina, nećemo uspjeti izboriti za naše unuče?

3. Smatrate li da nismo u stanju okupiti sve nacionalne manjine Republike Srpske radi prosvjeda ispred vaše institucije i poručiti svijetu koje monstruozne stvari se ovdje dešavaju?

4. Jeste li zaboravili da “Sud javnosti” mnogo brže otkriva zločince i donosi pravdu?

5. Jeste li svjesni da biste jednog dana mogli odgovarati zbog toga što ste znali kakvo se bezakonje čini, a da niste uložili ni najmanji napor kako bi se isto zaustavilo?

Iskreno se nadamo da će se u Vama probuditi duboko uspavana savjest i da ćete jasno sagledati značaj i obaveze funkcije koju trenutno obavljate. Kada pravda Božija, koja će ubrzo doći, stigne i do Vas, kasno će biti da “perete ruke” pred narodom kao Poncije Pilat. Ukoliko se ne sretnete sa svojom savješću, tada će biti kasno i odgovarat ćete kao saučesnik i pomagač najgnusnijeg zla pred Bogom i ljudima.

Na kraju Vam želimo poručiti da mi, gosp. Lepir, nemamo unučića za zadovoljavanje bolesnih potreba nastranih ljudi. Nemate mandat da šutite, jer ste u tom slučaju saučesnik i jatak najvećeg zla i najveće gadosti pred Bogom, koja se dešava u našoj Republici.

28.03.2018.

Potpisi:”

Nastavit će se…

Autor: Borislav Radovanović (blogger) / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI