fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Guverner New Yorka dobio Emmyja zbog presica o covidu: “glumac” zasluženo nagrađen?

Autor: dnevno.ba

Guverner New Yorka Andrew Cuomo osvojio je nagradu Emmy zbog konferencija za medije o koronavirusu. Demokratski guverner često je održavao konferencije za medije, a istaknuo se kao pobornik vrlo oštrih restriktivnih mjera, nasuprot relaksiranijem pristupu predsjednika Donalda Trumpa, zbog čega su se često sukobljavali.

Usprkos tome država New York ima drugi najveći broj umrlih na sto tisuća stanovnika, od svih američkih saveznih država. Jedino New Jersey (188), ima veći broj umrlih na sto tisuća stanovnika od New Yorka (176).

“111 guvernerovih dnevnih konferencija funkcioniralo je tako dobro zato što je u stvari stvorio televizijske emisije s likovima, radnjom i pričama o uspjehu i neuspjehu”, stoji u priopćenju predsjednika Međunarodne Akademije koja dodjeljuje Emmyje.

“Ljudi diljem svijeta uključili su se kako bi saznalo što se događa i New York je postao simbol odlučnosti i borbe protiv pandemije”, dodaje se.

Na Twitteru Emmyja napisano je kako je Cuomo “majstorski koristio TV kako bi informirao i umirio ljude širom svijeta”.

 

Dodjela Emmyja neuspješnom borcu protiv pandemije, uz uništavanje ekonomije savezne države iznimno restriktivnim mjerama, ali uspješnom komunikatoru, izazvala je podsmijeh konzervativnih komentatora u SAD-u.

“Pretpostavljam da ako nagrada Emmy ide glumcu koji se pretvara da je guverner, tada ju Cuomo zaslužuje”, napisala je na Twitteru voditeljica Fox Newsa Janice Dean.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});