fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

HČSP BiH: Osuđujemo sprovođenje velikosrpskog Memoranduma 2 u HBŽ-u

Autor: Dnevno.ba

LIVNO - Hrvatska Čista Stranka Prava BIH najoštrije osuđuje sve otvorenije i sa sve manje uvijanja sprovođenje Memoranduma 2 od strane velikosrpske politike sročenog od savjetnika Milorada Dodika, Aleksandra Vučića, Milorada Pupovca te vrha Srpske Pravoslavne Crkve.

Na ozemlju Hercegbosanske županije se provodi sve otvoreniji scenarij, koji će ukoliko policija, sudstvo i tužiteljstvo ne bude reagiralo, prerasti u otvorenu pobunu.

Ignoriranje sudskih presuda u slučaju davanja dozvole izgradnje katoličke crkve u Drvaru, otvoreno četnikovanje i organiziranje mitinga oličenih u “Saboru srpske krajiške pjesme ” gdje je nastupio i Baja Mali Knindža -pjevač koji je zbog morbidnih stihova zabranjen u F BIH.

Uz to zamjetno je djelovanje i ideološki istovjetne udruge iz Novog Sada “Dinara -Drina-Dunav” koja ima cilj vršiti promidžbenu djelatnost s ciljem pripreme opstrukcije legalne vlasti ove županije, osobito u Drvaru i Grahovu.

Uz najavljenu izgradnju centra za prihvat tzv.migranata, sigurnosna situacija se stubokom mijenja. Ugrozu pojačava raseljenost stanovnika koju je uzrokovala pogrešna politika vladajućih od rata do 2019. godine.

HČSP BIH smatra da ni vršljanje islamističke skupine Mili Goeresch – turske organizacije, čiji se čelnik davno prije Al-Baghdadi-ja proglasio kalifom. Aktivisti iste udruge u čestim vremenskim razmacima posjećuju Livno.

HČSP BIH traži od nadležnih službi da pojačaju djelatnost kako bi osigurali mir i ustavni poredak, navodi se u priopćenju HČSP BiH.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});