fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Hoće li i Josip Klemm pojačati koloniju migranata što su sa “bliskoga zapada” stigli u BiH!?

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Društvo građana Republike Hrvatske na privremenom boravku u Bosni i Hercegovini polako se popunjava novim članovima, pa nije isključeno da je jedan od razloga sve učestalijeg odlaska mladih iz Bosne i Hercegovine baš u tome da bi se otvorio prostor za one koji dolaze, a to nisu samo migranti s istoka nego i migranti sa zapada.

Prema posljednjim informacijama put Bosne i Hercegovine bi mogao i Josip Klemm, jer ovih dana čitamo u hrvatskim medijima o tome kako je Županijskom sudu u Zagrebu dostavljen zahtjev za odgodu izdržavanja jednogodišnje zatvorske kazne stoga što je Klemm na Klinici za traumatologiju nakon prometne nesreće koja se protekloga tjedna dogodila na području Samobora, a poslije koje je ostao hospitaliziran.

Dobro obavješteni izvor portala Dnevno.ba međutim uvjerava kako bi uskoro Josip Klemm mogao dobiti osobnu iskaznicu Bosne i Hercegovine, jer se navodno na tome radi, pa bi dotični umjesto u zatvor mogao u, za migrante sa “bliskoga zapada” obećanu zemlju.

Podsjetimo, Klemmu je u srpnju prošle godine Vrhovni sud potvrdio bezuvjetnu zatvorsku kaznu zbog izvlačenja tri milijuna kuna iz svoje zaštitarske tvrtke u razdoblju od 2005. do 2007. godine.

Prema prvostupanjskoj presudi, Klemm je uz pomoć Radovana Štetića, bivšeg optuženika iz tzv. zločinačke organizacije, izvukao novac iz vlastite tvrtke.

Nakon uhićenja Klemm je prvo izjavio da se ne smatra krivim, ali se poslije branio da je postupak protiv njega inicirao SDP iz političkih razloga zato što je bio jedan od predvodnika prosvjeda u Savskoj te da nije oštetio ni svoju tvrtku, ni državu.

Pošto je primio poziv za izdržavanje kazne na koju bi se trebao javiti u Remetinec, gdje prvo mora proći kroz dijagnostički centar, Klemm može tražiti odgodu izvršenja zatvorske kazne na što po zakonu ima pravo, navodi Jutarnji list.

Kako se još doznaje iz krugova bliskih Josipu Klemmu, on će svoje zakonsko pravo i koristiti. Presuda je u međuvremenu, osim što je postala pravomoćna, postala i izvršna i on je primio rješenje o upućivanju na izvršenje zatvorske kazne.

A kada je već tako Bosna i Hercegovina se uistinu doima kao vrhunska destinacija za ovog gospodina.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});