fbpx
Foto: Pixabay

HOROR U SLOVENIJI! 20- godišnjak zadavio djevojku pa dva dana spavao pored njenog tijela: Susjedi čuli viku

Autor: Dnevno.ba

Okrutan zločin dogodio se prošlog tjedna u Mariboru.

27-godišnja državljanka Srbije, koju je policija pronašla mrtvu u Mariboru, bila je žrtva svog 20-godišnjeg partnera, javljaju slovenski mediji. Prije ubojstva navodno je došlo do svađe te je ona pretučena, a nakon toga ju je 20-godišnjak zadavio.

Susjeda je za Slovenske novice rekla da je u četvrtak oko 23 sata čula vrisku iz susjednog stana te da netko viče “Pusti me na miru”.

Tijelo je nađeno dva dana kasnije.

Slovenske novice pišu da je 20-godišnji Lazar Terentić ubio svoju djevojku, 27-godišnji Emiliju Mahmutović te da je dva dana spavao uz njezino tijelo.

Kako piše 24ur.com, 20-godišnji državljanin Slovenije u prošlosti je više puta bio liječen zbog nasilja.

U subotu nađeno tijelo

Darko Nerat, načelnik Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave Maribor, pojasnio je da je u subotu oko 14 sati u stanu u Mariboru pronađena mrtva 27-godišnja državljanka Srbije.

Njena partner je odmah uhićen.

Kako su dalje utvrdili policijski službenici, osumnjičenik i oštećena su se kasno navečer 25. svibnja ozbiljno posvađali i potukli, a partner ju je navodno više puta udario u glavu, a potom i zadavio.

Majci rekao da mu je partnerica dobro

Iste večeri osumnjičenik je nazvao svoju majku i obavijestio je da su se on i njegova partnerica posvađali i potukli. Sljedeće jutro ponovno je nazvao majku i uvjeravao je da je s njegovom partnericom sve u redu te da će o incidentu obavijestiti i njezinu rodbinu.

Za to vrijeme osumnjičenik je zbog ozlijeđene ruke i noge otišao i na hitnu u mariborsku bolnicu, gdje je izjavio da je ozlijeđen dok se tukao sa svojom partnericom te udario u rub kreveta. U bolnici mu je pružena liječnička pomoć te se vratio kući.

27. svibnja je majka zvala žrtvu, no kći joj se nije javljala. Ubojica ju je povratno nazvao i rekao da ona spava jer je ozlijeđena jer su se potukli.

Obdukcijom koju je naložio dežurni mrtvozornik utvrđeni su tragovi davljenja i teške ozljede glave. Prema riječima patologa, smrt je nastupila u noći s 25. na 26. svibnja. Osumnjičenik je priveden istražnom sucu koji mu je odredio pritvor.

Prijeti mu od 5 do 15 godina zatvora

Propisana kazna za takvo ubojstvo kreće se od pet do 15 godina.

Kako su naveli iz policije, ubojica je više puta procesuiran zbog nasilja, 2021. zbog osnovane sumnje u obiteljsko nasilje i lakše tjelesne ozljede koje je nanio majci. Godine 2022. suđeno mu je za narušavanje javnog reda i mira jer je u središtu grada napao stranog turista. Nekoliko puta mu je suđeno zbog posjedovanja droga.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI