HRVATSKI BLOK BiH: Bosnu i Hercegovinu ruše oni koji iseljavaju svoj vlastiti narod!

Autor: Dnevno.ba

ORAŠJE - Popis stanovništva u Bosni i Hercegovini pokazuje da je vjernika katolika sve manje. Valja se nadati da će trend takav i ostati: ovakvi duhovnici nisu zaslužili sljedbeništvo, ovakav HDZ nije zaslužio biračku podršku.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, koji tvrdi da Hrvati ne bi mogli opstati u cjelovitoj Bosni i Hercegovini, ne zna puno o vlastitoj zemlji ili namjerno ne priznaje činjenice. Hrvati su upravo u Bosni i Hercegovini pokazali svoju osobitu sposobnost za dijalog , za vrijednosti i za raznolikosti.

Temeljno je političko uporište Dragana Čovića, koliko smo dosad uspjeli razabrati, uporno ponavlja neistinu, dok i sam priznaje da je iz Bosne i Hercegovine iselilo 100 000 Hrvata. Čak i da jest tako – a dakako nije jer je Dragan Čović zaboravio na Hrvate koji se nikada nisu vratili u Bosansku Posavinu, u Teslić, Kotor Varoš, Prijedor, u manji entitet BiH…

Takvi političari nisu zaslužili sljedbeništvo, takav HDZ nije zaslužio biračku podršku. Upravo zbog grešaka Dragana Čovića, danas je posebno važno da hrvatske stranke u Bosni i Hercegovini usuglase djelovanje na svim razinama, a parlamentarni izbori su prilika da to učinimo i pobijedimo. Pred nama je velika zadaća istaknuti najbolje i najčasnije ljude u koje će birači imati povjerenja, navodi se u priopćenju Hrvatskoga bloka BiH.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI