fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Hvala Ti Bože na suverenistima i populistima koji štite Boga u kršćanskoj Europi

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba

MOSTAR - Sveti papa Franjo se sve više koristi diskursom sličnim onim koji rabe ljevičarski globalistički krugovi diljem svijeta kada žele nekoga diskvalificirati služeći se onom uzrečicom poznatom iz vremena Hitlera: Argumentum ad Hitlerum (svođenje na Hitlera) svih onih koji iskoče iz konteksta svjetskih globalističkih procesa. Zadnja izjava pape Franje se odnosi na one koji pod maskom suverenizma i populizma zagovaraju borbu protiv sve većeg priljeva migranata u Europu. Papa Franjo suverenizam tretira kao „svojevrsnu izolaciju“. “Zabrinut sam kada čujem izjave koje podsjećaju na Hitlera iz 1934 godine. Izjave koje počinju riječima:mi na prvom mjestu!“

Za papu Franju nije problem sve većeg priljeva migranata u Europu već je za njega veći problem suverenizam i populizam. Pri tome ispada kako su talijanski ministar unutarnjih poslova Salvini,mađarski premjer Orban ili francuska Le Pen, te Američki predsjednik Domnald Trump suverenisti od kojih modernoj i kršćanskoj Europi, te Americi prijeti veća opasnost od nasilja migranata kojeg je svakim danom u Europi sve više.

Papa Franjo je odavno poznat kao netko tko odavno zagovara puštanje migranata u Europu jer ih on doživljava kao našu malu braću koja su u „osobitoj nevolji i potrebiti su naše pažnje i pomoći“. Bez obzira na sve očitije agresivno ponašanje migranata diljem Europe,gdje se događaju svirepa ubojstva Europljana od strane tih migranata (neki su našli smrt pod tračnicama vlaka od njihova nasilja, pa čak i dijete od osam godina), nekima su odrubljene glave,dok je veliki broj silovanih žena diljem Europe o kojima mainstream mediji diljem EU šute, dok su pojedini dijelovi sjeverne i zapadne Europe pretvoreni u naselja identična onima u Palestini ili sjevernoj Africi, papa Franjo poziva i proziva europske političare da pokažu maksimum senzibiliteta i empatije prema tim migrantima,prmda upravo sve veći i nekontrolirani priljev tih migranata sve jače drma temelje crkve na čijem je čelu.

Suverenizam je termin kojim se služe političari država koje su svoju suverenost(ukoliko su je stekli)stekli krvavom borbom. Među te države spada i RH čiji političari počev od prvog predsjednika RH dr.Franje Tuđmana rabe tu riječ suverenost i samostalnost. A suverenost u slobodnom prijevodu znači svoj na svome. Populizam potječe od latinske riječi populus što znači narod, istaknutu bliskost narodu. Doduše riječ populizam-populisti se danas uglavnom rabi za one političare koji se žele dodvoriti narodu po bilo koju cijenu ne birajući načine. No, jesu li Salvini, Orban, Le Pen ili Trump suverenisti i populisti koji se žele dodvoriti svom narodu govoreći: “mi na prvom mjestu“ što je personifikacija Argumentum ad Hitlerum(svođenje na Hitlera)?

Nisu suverenisti ili populisti problem moderne Europe već globalisti koji u svrhu svojih strateških geopolitičkih i kulturoloških procesa imaju za cilj porobljavanje kršćanske Europe što bi vrhovnom autoritetu kršćana u svijetu i vodećoj osobi svijeta trebalo biti prioritet u najtežim vremenima po kršćansku Europu u koju su upravo ti globalisti gurnuli današnju kršćansku Europu koja već dobro ne sliči na onu tradicionalnu kršćansku Europu koja je prihvaćala različitost kultura, religija i nacija ali uvijek i zauvijek je čuvala i njegovala tradicije kršćanske Europe na kojim temeljima je i opstala vjekovima.

Potpuno je nejasno kako papa Franjo daje dijametralno potpuno suprotne izjave od Svetoga pape Ivana Pavla II koji je svojevremeno imao predskazanje kako će se završna borba za kršćansku Europu voditi između pridošlih migranata i domicilnih kršćana Europe, te je stoga pozvao kršćane Europe da se vrate svom izvorištu Isusu Kristu jer je on nepobjediva tvrđava, štit i naše potpuno pouzdanje. Ukoliko to kršćani ne učine ne piše im se dobro.Isto predskazanje je imao i veliki Indijski karizmatik James Manjackal koji je također imao viziju borbe muslimanskih migranata i kršćana Europe, te je i on pozvao kršćane za povratak Isusu Kristu.

Postavlja se dakle pitanje u čije ime su govorili Sveti Papa Ivan Pavao II i James Manjackal a u čije ime govori danas Papa Franjo? Tko od njih štiti najmanje od nas a tko zagovara suverenizam i populizam?

Ako je suvrenizam i populizam politika koju provode Salvini, Orban, LePen, Trump koji štite granice starog i novog svijeta kako bi isti ostao pod zaštitom svemogućeg nebeskog Oca priklanjam se njima. Tim suverenistima i populistima koji grade bodljikave žice i betonske zidove po svojim granicama, kako bi sačuvali ne samo svoj narod već Boga koji se sustavno i sistematski proganja od modernih globalista kojima se priklanja nažalost i papa Franjo. Priklanjam se slovenskim pograničnim nenaoružanim vojničkim stražama koje bez suglasnosti slovenske policije bdiju nad granicama Slovenije jer su vidjeli da je vrag odnio šalu. Vidjeli su kako su njihovi političari poput mnogih političara susjednih zemalja bivše SFRJ(RH, BiH, Srbije, Crne gore), davno prodali dušu vragu svome pa pod krinkom zaštite svojih granica potpisuju sve vrste sporazuma od kojih je najvažniji Marakeški sporazum čije potpisivanje su mrsno naplatili kako bi omogućili prolaz tim migrantima u kršćansku Europu,dok će određeni dio njih ostati i u njihovim državama. Ljevičarski mainstream mediji će usput napadati sve one koji se protive dolasku i prolasku tih migranata u EU, jer su svi ti mediji financirani krvavim Soroševim novcima u cilju stvaranja novog svjetskog poretka u kojemu nema mjesta Bogu i njegovim zakonima što je evidentno na svakom koraku.

Kako Bog nikada ne napušta svoje vjerne ovčice nikada tako nam je u ova odista zahtjevna i teška vremena na granice Svoje,na granice naše opstojnosti postavio čuvare koje neće pokoriti nitko a oni su: Salvini, Orban, Le Pen, poljski političari, a u SAD Donald Trump, kojima se pridružuju sve jače i moćnije snage od kojih valja izdvojiti vojne nenaoružane pogranične snage Slovenije koje djeluju samostalno bez odobrenja slovenske vlasti i policije. Snage koje djeluju unatoč pozivima i prozivanjima pape Franje svih takvih kao suverenista ili populista. Snage koje će biti putokaz stvaranju istih takvih vojnih ili kavih li već pograničnih snaga domicilnog stanovništva BiH na granici sa Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom. Snagama koje će štiti svoje tradicionalne, vjerske i kulturne vrednote koje netko potezom pera želi uništiti. Suverenista i populista koji koriste svoje mehanizme zaštite kao vrstu samoobrambenog refleksa na pogubne autodestruktivne protukršćanske procese u današnjoj Europi unatoč prozivanjima pape Franje čije izjave sukladno II vatikanskom koncilu sve više nalikuju na izjave običnog čovjeka a ne izjave Svetog Oca koji nastupa u ime Svete katoličke i Apostolske crkve što je dogma koja se nikada ne može poništiti ukoliko je dana u ime Crkve. A njegove izjave odista to već odavnonisu.

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});