fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

HVO ODGOVARA STOŽERNICIMA: Reagiranje na Goebbelsovu propagandu u režiji HDZ-a BiH

Autor: Dnevno.ba

LIVNO - Udrugu branitelja Domovinskog rata HVO Livno nije iznenadila Goebbelsova propaganda u režiji HDZ-a BiH Livno koja je objavljena u više medija, u kojima tvrde „Naši su promatrači omogućili izbornu krađu drugima“. Političko vodstvo HDZ-a BiH umjesto da osudi „uvaženog gosta“ koji je na derneku u B. Luci lažno predstavljen kao predstavnik hrvatskog naroda u BiH, iako, Udrugu branitelja Domovinskog rata HVO Livno ne interesira privatno druženje Dragana Čovića s Miloradom Dodikom na „svesrpskom derneku“ u Banja Luci, ali nas itekako brine, što Dragan Čović niti do dana današnjeg nije osudio dodjelu odlikovanja ratnom zločincu Slavku Lisici, koji je zapovijedao oklopnim i topničkim postrojbama u travnju 1992. prilikom napada na Kupres i Livno.

Umjesto da razotkriju tajni prelazak granice Dragana Čovića nakon njegova derneka u Banja Luci, kao i njegov tajni odlazak na konzultacije u Beograd, stožernici štiteći lik i djelo Dragana Čovića, u maniri Paul Joseph Goebbelsa, Reichova ministra narodnog prosvjećenja i propagande i jednog od najbližih suradnika i obožavatelja Adolffa Hitlera, upućuju otrovne strelice prema Udruzi branitelja Domovinskog rata HVO-a Livno i našem predsjedniku Ivici Padri, jer smo ukazali na sramotno i bijedno postupanje Dragana Čovića.

Nije sporno, da je OO HDZ BiH iz članstva brisao Ivicu Padru, ali su sporni razlozi navedeni u priopćenju. Naime, Ivica Padro, predsjednik biračkog odbora na biračkom mjestu 106A011 Podhum nije dopustio izbornu krađu, što je jedini razlog njegova brisanja iz članstva, jer su stožernici samo izbornom krađom mogli pobijediti na izborima. Dakle, javno prozivati predsjednika Udruge za osude na račun Dragana Čovića zbog njegova sramotnog odlaska na proslavu Dana RS-a je nedopustivo i jadno od strane „stožernika“.

Žalosti što HDZ BiH Livno otvoreno pismo Draganu Čoviću povezuje s formiranjem nove vlasti u Hercegbosanskoj županiji, jer Udruga štiti dignitet Domovinskog rata, kao i svih pojedinaca i postrojbi koje su sudjelovale u ratu, a ne korumpirane političare. Ivica Padro, kao predsjednik je potpisao otvoreno pismo Draganu Čoviću koje je jednoglasno prihvaćeno na izvanrednoj sjednici Vijeća Udruge održanoj 12.01.2019. u proširenom sastavu.

U prilogu reagiranja dostavljamo imena svih članova Vijeća udruge i NO s njihovim potpisima, koji su jednoglasno odlučili da se uputi Otvoreno pismo Draganu Čoviću.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});