I DEVEDESETKA UZ ČOVIĆA: Martin Raguž se neće kandidirati, ne vjeruju mu više ni Bošnjaci!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - "HDZ 1990 razgovara s alternativnim oporbenim hrvatskim političkim opcijama", rekao je u intervjuu za Oslobođenje Martin Raguž, nekadašnji čelnik HDZ-a 1990 i izalsanik u Domu naroda Parlamenta BiH.

Kaže kako još nije donesena “konkretna odluka” o tome hoće li HDZ 1990 imati kandidata za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH.

“Sva ta pitanja jesu na stolu, ali nije donijeta nijedna konkretna odluka, s obzirom na neizvjesnost po pitanju Izbornog zakona, kako će on izgledati i hoće li uopće doći do promjena. Dok se rasplet oko Izbornog zakona ne dogodi, a to je u narednih mjesec i pol, konkretne odluke o kandidaturama se neće donositi”, rekao je Raguž.

Raguž naglašava kako on o kandidaturi za Predsjedništvo BiH “nije razmišljao”.

“Morao bih s obitelji žestoko to podijeliti. Imao sam i ozbiljne zdravstvene probleme. Ne bih pobjegao od odgovornosti ako bi to značilo otklon od ovih odnosa, a ako bi se to događalo u ovim odnosima Čović – Komšić, to me iskreno za zanima”, rekao je Raguž.

Iz ovog istupa Martina Raguža poprilično lako je iščitati sve učestalija nagađanja kako će i HDZ1990 podržati dr. Dragana Čovića u izboru za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda!

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI