fbpx

I nesretni Kojović kojeg šutaju, nazivaju četnikom i izdajnikom Bošnjaka rado bi majorizirao Hrvate

Autor: dnevno.ba

Predsjednik naše stranke Predrag Kojović, izjavio je za Raport.ba kako “Četvorka”, koju čine narod i pravda, SDP BiH, Naša stranka i BHNL, planiraju da nakon izbora 2022. naprave vlast i Federaciji BiH bez SDA i HDZ BiH, piše Hrvatski Medijski Servis.

Upitan kako će bez HDZ-a napraviti vlast ako ta stranka dobije, kao i do sada 70 posto podrške hrvatskog biračkog tijela, Kojović je kazao kako on vjeruje da “Četvorka” može imati 6 Hrvata, jednu trećinu u Klubu Hrvata, Federalnog doma naroda.

-A vi ako imate jednu trećinu u svakom klubu, imenujete predsjednika Federacije i Federalnu vladu, kazao je Kojović, koji se inače, kako je kazao u razgovoru s Bakirom Hadžiomerovićem, zalaže za ravnopravnost “građana i naroda”.

Tako bi i nesretni Kojović, kojeg bošnjački zastupnici šutaju u Skupštini Sarajevske županije, nazivaju izdajnikom Bošnjaka i četnikom rado sudjelovao u velikobošnjačkom projektu političkog obespravljivanja i podjarmljivanja Hrvata, kao i Bakir Izetbegović i Željko Komšić.

Stoga je od presudne važnosti za Hrvate izmjeniti Izborni zakon, kako bi se osujetile zle namjere bošnjačkih političara, a Hrvati mogli izabrati svog predstavnika u Predsjedništvo BiH i svih 17 izaslanika u Klub Hrvata Federalnog doma naroda.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI