fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

IDE LI SKORO HAPŠENJE: Ivan Jelčić nasljednik Nevenka Barbarića?

Autor: Dnevno.ba

LJUBUŠKI - Pritisnut istražnim postupcima, koje vodi više agencija i tužiteljstava, Nevenko Barbarić je dao izjavu kako se neće više kandidirati za čelno mjesto grada Ljubuškog.

Iskaze u pojedinim istragama Barbarić je već dao. Iz tog razloga, jer se radi o jasno utemeljenim nezakonitim radnjama, valjda je i sam zaključio da za novu kandidaturu nema nikakve logike. Evo njegove kratke izjave za mostarski portal hercegovina.info:

Mislim da je dovoljno, da sam dao svoje. U Ljubuškom imamo velik broj mladih ljudi koji su već preuzeli odgovornost na različitim pozicijama i to rade dosta dobro i nema nikakve potrebe za dugovječnijim od ovoga.

Ta informacija je u kuloarima poznata već nekoliko mjeseci, a poznat je i kandidat HDZ BiH za gradonačelnika.

Najvjerojatniji kandidat stranke za gradonačelnika ispred HDZ BIH je Ivan Jelčić, nekadašnji Barbarićeve savjetnik iz reda tzv. Mladeži, kojom se Barbarić okružio proteklih godina usmjeravajući ih prema svom radnom poučku.

Jelčić je po struci agronom, a nakon funkcije Barbarićevog savjetnika postao je ravnatelj Razvojne agencije ZHŽ. Iz tog vremena Razvojna agencija je imala nekoliko projekata vezanih za obradu kamena, te izgradnju Inkubatora za mlade poslodavce. Oko 60.000 € je tada podijeljeno stranačkim osobama i rezultati po gospodarski razvoj grada su izostali.

Trenutno je na dužnosti predsjednika Skupštine ZHŽ, gdje za savjetnike ima poznatog bravara Dubravka Vukojevića i ostale.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});