fbpx
Foto: Fena

“Izetbegović je obećavao 100.000 radnih mjesta, a 700.000 građana je napustilo BiH”

Autor: Dnevno.ba

Kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH Denis Bećirović (SDP) bio je gost Centralnog dnevnika na Face TV i rekao da je tijekom ove predizborne kampanje imao i pokušaje fizičkog napada, ali da o tome nije želio pričati.

“Ja sam jedini kandidat ujedinjene opozicije, zato me napadaju. Nikada se od Daytona do danas nije dogodilo da se kompletna opozicija ujedini oko jednog kandidata. Potpuno sam bio svjestan u što ulazim. Protiv mene se okrenula “duboka država”, režimski mediji, botovi, nema što nisu radili u ovoj kampanji. Bilo je pokušaja fizičkog napada u nekim mjestima tijekom kampanje, ali to nismo pričali. Ja se režima ne bojim. Stao sam na čelo najveće kolone u ovoj državi. Ovo je bitka za spas ove države. Moramo pobijediti 2. listopada”, kazao je Bećirović, prenosi N1.

Kazao je da je SDA imala negativnu i prljavu kampanju, a da je njegova bila odgovorna i pozitivna, te da je to razlika.

“Moram reći da je Izetbegović pobjegao s tri debate i s državne televizije BHT. Kada je trebao direktno da govorimo, pobjegao je kao najveća politička kukavica. Nije imao hrabrosti da dođe na državnu televiziju da razmijenimo argumente.”

Istakao je da se mora vratiti ozbiljnoj politici i da ovo što su govorili u kampanji trebaju i realizirati.

“Izetbegović je obećavao 100 tisuća radnih mjesta, a 700 tisuća građana je napustilo ovu zemlju”, kaže Bećirović.

Kazao je i da želi BiH koja će ubrzanim koracima krenuti ka EU i NATO-u.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI