fbpx

Iznenada preminuo urednik utjecajnog beogradskog portala

Autor: Dnevno.ba

BERLIN - Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik portala NOIZZ, iznenada je preminuo u 40. godini u Berlinu, na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od govornika.

Boris je bio prvi čovjek NOIZZ-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio je neizbrisiv trag.

Boris Trivan rođen je u Zrenjaninu 1979. godine. Studirao je na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Pored arheologije, kojom se bavio više od jednog desetljeća, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže, javlja B92.

Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji, gdje je svojim jedinstvenim duhom i stilom za kratko vrijeme stekao veliki utjecaj. Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne tamošnje medije. Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.

Boris je svojim velikim talentom, profesionalizmom, svestranošću i strašću vodio portal NOIZZ, koji je zahvaljujući njegovoj kreativnosti ubrzo nakon pokretanja ušao u sam vrh po posjećenosti u Srbiji. Ono što je Boris uređivao svih ovih godina bilo je posebno popularno kod mladih i urbanih čitatelja.

Dobrota, duh i osmijeh su ono po čemu će kolege iz redakcije NOIZZ i kompanije Ringier Axel Springer vječno pamtiti Borisa Trivana. Njegove kolege i prijatelji suosećaju s porodicom u ovim najtežim trenucima i izražavaju najdublju sućut.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI