fbpx

Ja nisam seksualni predator, učenik me zaveo

Autor: Dnevni avaz

OKLAHOMA CITY - Nisam silovatelj. Učenik je mene zaveo. Sve se to dogodilo jer sam bila nesretna u braku. Moj suprug mi u deset godina braka nikada nije dao kompliment, rekla je učiteljica Jennifer Caswell (29) kojoj prijeti kazna zatvora zbog silovanja maloljetnog učenika (15).

Caswell je radila u kao učiteljica engleskog jezika u malom gradiću Hollisu u američkoj saveznoj državi Oklahomi. Bila je udana.

Uhićena je u lipnju prošle godine u motelu gdje je bila s učenikom. U emisiji sa “Dr. Philom je ispričala svoju priču. “Sve je bila učenikova inicijativa”. – Ja sam bila zavedena. Nije bilo obrnuto.

Nabacivao mi se i grlio me. Jednom mi je prišao jako blizu. Htjela sam otići, a onda me poljubio. Ostali smo u učionici dva sata. Seksali smo se oko 15 minuta. Sve je to bila učenikova inicijativa – kaže Caswell koja je vezu s učenikom počela utravnju  2014. godine.

– Jeste li mu rekli da prestane – pitao je Dr. Phil bivšu učiteljicu. – Rekla sam mu ne, i da ne možemo dalje nastaviti, no sve je bilo uzalud.

Mogla sam otići, ali nisam. Nakon što je sve završilo nisam mogla vjerovati da sam to učinila – kaže Caswell.

Nakon toga dala je otkaz, a samo šest mjeseci prije nego što su počeli vezu dobila je dozvolu da radi kao učiteljica. Nekoliko puta su se seksali u travnju i svibnju.

Učiteljica je već tada bila sumnjiva, no nije bilo dokaza protiv nje. Učenik ju je štitio i rekao da je ona samo jedna “ljubazna učiteljica”. Početkom ljeta učenik je otišao u Mississippi posjetiti majku.

Učiteljica je krenula za njim. Sastali su se u spomenutom motelu gdje je uhićena.   – Nisam predator i nisam prijetnja nikome – kaže sada Caswell, piše Daily Mail.

 

Autor: Dnevni avaz

ZADNJE VIJESTI