fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

JOSIP ŠIMIĆ: U sarajevskim domovima zdravlja liječe vas narko dileri, kleptomani i prostitutke!?

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - "Moj pokojni muž SELVER LEKIĆ i njegov prvi rođak EKREM LEKIĆ cijeli život bavili su se trgovinom droge, a za to im je pare davao FAHRUDIN RADONČIĆ" - ovo je početak izjave koju je agencijama za provođenje zakona dala Belma Lekić, žena likvidiranog mafijaša Selvera Lekića, u 2015. godini na okolnosti organizacije ubojstva Ramiza Delalića - Ćele, koje je isplanirano u Avazu gdje je ona bila zaposlena kao tajnica FAHRUDINA RADONČIĆA!

Naime, nakon uhićenja narkobosa s crne američke liste NASERA KELJIMENDIJA, FAHRUDINA RADONČIĆA, te ubojstva njihovog glavnog sarajevskog narko dilera Selvera Lekića, narko putevi nisu zaustavljeni, jer genetika ipak čini svoje. Glavnu ulogu u distribuciji narkotika preuzeo je Ekrem Lekić s korisničkim brojem 061-337-768, (protiv kojega je u tijeku podizanje optužnice za organiziranje ubojstva Ramiza Delalića) uz pomoć narko dilera iz uže porodice i to: MERSUDIN-MEMO LEKIĆ, s korisničkim brojem 062-096-528, vlasnik caffe bara „RETRO“ u Sarajevu, SENAD LEKIĆ, policajac u MUP-u KS, vlasnik bilijar kluba „TYSON“ i frizersko-kozmetičkog salona „ZERINA“ u Sarajevu koji je ustvari samo paravan za prostituciju, ORNELA NELA MICIĆ (prva rođakinja Ekrema Lekića), uposlenica u JU DOM ZDRAVLJA KANTONA SARAJEVO – ambulanta B FAZA, Alipašino polje, NINA MICIĆ, uposlenica u „LUTRIJA BIH“ u Sarajevu, ARMIN NUMANOVIĆ, bivši policajac MUP-a KS, trajno otpušten, a uposlen u „HOOKAH BAR ARGELINI“ kao šef sale, ELDAR AHMEDSPAHIĆ, policajac MUP-a KS koji je podmetnuo prigušivač na lice mjesta ubojstva Ramiza Delalića – Ćele kako bi omeo istragu i istu usmjerio u suprotnom pravcu od stvarnih nalogodavaca i izvršitelja ubojstva.

Nevjerojatna koincidencija jest to da je Radončićev kadar iz SBB-a Ministrica zdravstva KS ZILHA ADEMAJ, i pored toga što je na čelu JU DOM ZDRAVLJA KS ugledan i čovjek od struke FUAD HUSIĆ. U istoj ovoj zdravstvenoj ustanovi duži vremenski period uposlena je ORNELA NELA MICIĆ, narko dilerka i nevjenčana supruga zloglasnog osuđenika i ubojice iz „KPZ“ ZENICA DALIBORA LUGONJE, koji se nalazi na izdržavanju kazne! Po izjavi koju je Ornelina dajidžinica BELMA LEKIĆ dala policijskim agencijama još 2015. godine, Ornela je aktualna emotivna prijateljica-švalerka sarajevskog kamatara HILMIJE GARIBOVIĆA uhićenog prošle godine u centru Sarajeva upravo zbog iznude.

Od našeg stalnog izvora došli smo u posjed kopije dokumenta koji se nalazi na prijavnici na ulazu u „KPZ“ ZENICA – dozvole za odlazak na vikend zatvorenika na ime DALIBOR LUGONJA od dana, tj. 20.08.2016. godine gdje će isti boraviti u stanu u ulici Olimpijska u Sarajevu u kojem žive njegova supruga Ornela, svastikaNina, punica Fetahija i njen bivši muž Ljubo koji je pod kaucijom za hapšenje u Splitu radi transporta droge koju mu je u vozilu pronašla policija na jadranskoj magistrali prilikom redovne prometne rutinske kontrole.

avaz29082016

Podsjećanja radi, što također stoji u izjavi Belme Lekić, FETAHIJA FETKA MICIĆ r. LEKIĆ u spomenutom stanu ranjena je u zadnjicu iz pištolja od strane rođenog brata EDŽEVIDA LEKIĆA kada je isti pokušao ubiti njenog zeta, odnosno, Ornelinog nevjenčanog supruga DALIBORA LUGONJU koji je sjedio skupa s njom. Na njegovu sreću promašio ga je i pobjegao u Dolice uz pomoć brata Selvera Lekića, koji ga je i nagovorio da likvidira Lugonju jer je bio Selverova konkurencija u prodaji droge.

Edževid Lekić je dolazio u Sarajevo, i pored spomenutog krivičnog djela i boravio upravo u gore navedenom stanu u mjesecu veljači i tom prilikom napravio nekoliko fotografija s Fetkinom kćerkom Ninom koje su objavljene na društvenim mrežama istog dana.

Kako saznajemo od uposlenice Doma zdravlja koja je zamolila da njen identitet ne otkrivamo radi ugrožavanja njene sigurnosti od gore navedenog narko kartela, Orneli Micić, r. Lekić, svakodnevno u radnom vremenu, u ambulantu B FAZA, Alipašino polje, redovito dolaze klijenti kojima prodaje drogu. Jedni od klijenata koji kupuju drogu od Ornele Micić su i njena dvojica bivših kolega i uposlenika ove ustanove i to Adis Bučan, nastanjen u ulici Bakije Sokak 51 u Sarajevu koji je dobio otkaz iz JU DOM ZDRAVLJA KS radi krađe radijatora i koji je registrirani narkoman u ustanovi „CRNI VRH“, kao i Elmir Rožajac, koji je obavljao poslove nosača i fizičkog radnika za selidbe u spomenutoj ustanovi.

Od ostalih Ornelinih klijenata najučestaliji su DIJANA ARAPOVIĆ i njen momak, izvjesni KENAN, koji koriste FB profil “BONNIE CLYDE” i koji dolaze u ambulantu automobilom marke BMW X5, bordo boje, zatamnjenih stakala, reg.oznaka J35-E-063. Dijana Arapović je bliska kolegica Orneline sestre Nine Micić iz „LUTRIJE“ BIH čije zajedničke slike možete vidjeti upravo na njihovim profilima.

Pored ovoga Ornela Micić je po navodima našeg dobro upućenog izvora radila i poslove kućnih posjeta bolesnika. Prilikom tih kućnih posjeta Ornela je vršila otuđenje određenih stvari kao što su novčanici, mobiteli, odjevni predmeti, nakit i drugo, koje je kasnije prodavala. Klijentima,r adnim kolegicama, kolegama i poznanicima Ornela je preko svoje kume koja je uposlena u banci sređivala kreditne kartice brzom procedurom da bi od tih istih prilikom preuzimanja kartica posuđivala određena novčana sredstva koje naravno nikada nije vraćala.

Također, u prostorijama za presvlačenje u ambulanti u kojoj radi, Ornela je džeparila kolege i kolegice kojom prilikom je zabilježeno nestajanje novca, parfema što su nam potvrdile Orneline kolege. Mnoge doktorice su imale primjedbe za nesavjestan Ornelin rad, koja svakodnevno napušta radno mjesto obraćajući se ostalim medicinskim sestrama: “Pokrijte me pola sata”.

Isto tako Ornela Micić je jednu od kolegica, čije ime je poznato meni i službama, slučajno uvela u frizersko-kozmetički salon „ZERINA“, čiji je vlasnik Fetahija Micić r. Lekić. Naime, izvor tvrdi da je pomenuta kolegica čula stenjanje u jednoj od prostorija salona i tom prilikom pitala Ornelu: „Šta se dešava“?!

Ornela joj je tom prilikom uz osmijeh rekla da se upravo “odrađuje njen rođak iz Turske“. Ovo je donekle poznato policijskim strukturama, na što se vodi potajna istraga, kako mi rekoše u petak inspektori policije. Za prijevoz klijenata i uposlenica „ljubavne kuće“ ZERINA, kao i za potrebe pomenutih narko dilera angažiran je sarajevski taksista Senad-Senći, Sarajevo, štand BBI, taxi 522 koji je dugogodišnji aktualni ljubavnik Orneline majke Fetahije-Fetke Micić r. Lekić, što također između ostalog stoji u izjavi Belme Lekić od 2015. godine policijskim strukturama.

U posredovanju i podvođenju u prostituciji za salon „ZERINA“ aktivno je uključen Ornelin prvi rođak Mersudin Memo Lekić. Memo je po provjerenim informacijama vlasnik caffe bara „RETRO“ koji u noćnim satima posjećuje mlađa populacija, pretežno ženska. Memo je za vrijeme likvidiranog mafijaša Selvera Lekića bio sitni ulični diler, ali sada isti važi za ozbiljniju kariku u pomenutom narko kartelu, odnosno, prvi je do glavnog distributera Ekrema Lekića, kojemu ujedno i dođe prvi rođak.

Kako doslovno stoji u spomenutoj izjavi Belme Lekić, izvjesni Memo lekić se “krije iza džamije i džume, posti, a dila drogu, bašta u „RETRU“ mu ne vrijedi ni 30 KM a vozi BMW od 50 tisuća KM, znam ja dobro tko je on, Selver je uvijek govorio Memo je p**ka“, govori Belma Lekić.

cibra-lekic29082016

U posjedu smo određenih SMS, MSNG bezuspješnih kontakata narko dilera Meme Lekića s pojedinim kolegicama Ornele Micić, koje ovom prilikom nećemo objavljivati radi osobne njihove zaštite i sigurnosti. Cijeli slučaj je proslijeđen Županijskom Tužiteljstvu KS, Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA), kao i Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, a obzirom na profesionalnost, struku i ugled generalnog direktora JU DOM ZDRAVLJA KS gosp. FUADA HUSIĆA, vjerujemo da će se isti po kratkom postupku riješiti ovakvih uposlenika koji ruše ugled jako bitne ustanove u kojoj se liječe i djeca, kako se ne bi desilo da od medicinske sestre Ornele Micić, koja je po našim saznanjima u poodmakloj trudnoći, umjesto paracetamola dobijete “KOKAIN”!

R E A K C I J E:
“MEDICINSKA SESTRA” U PANICI!!!

Nakon što sam sa svojim službama istražio sve o Orneli Micić, kao i njenim mutnim radnjama, kod nje se trenutno pojavila velika tjeskoba i zabrinutost jakog intenziteta!

Po informacijama naših izvora, odnosno Ornelinih kolegica i kolega, tijekom jučerašnjeg dana Ornela krstari Sarajevom svojim crvenim automobilom, panično mobitelom poziva određene kolegice medicinske sestre i osvetoljubivo se interesira “ko je propjevao” gorku istinu o njenom narko biznisu i ostalim kriminalno-nemoralnim poslovima i ponašanju na radnom mjestu, na kojem, našim uvidom u personalnu dokumentaciju ima više bolovanja od radnog staža.

Isto tako Ornela je neki dan u ugostiteljskim objektima čiji su vlasnici LEKIĆI kao i u telefonskim razgovorima s njima govorila da je njen muž DALIBOR-DALA LUGONJA rekao da će radi svega upucati svjedokinju Tužiteljstva BiH Šejlu Jugo Turković, i istu odležati, što je blagovremeno i prijavljeno policiji i SIPA-i, gdje postoje evidentirane i ranije mnogobrojne prijetnje smrću upućene i drugim ljudima od strane lica koje pripadaju familiji Lekić!!!

Napominjemo da je spomenuti Dala zloglasni ubojica, narko diler, zatvorenik iz talijanskih zatvora, kao i osuđenik „KPZ“ ZENICA gdje izdržava dugotrajnu kaznu zatvora upravo zbog između ostalog i “Prodaje droge”, čiji biznis je nastavila i njegova nevjenčana supruga Ornela Micić, koja većinu vremena provodi s ljubavnikom HILMIJOM GARIBOVIĆEM s kojim se u zadnje vrijeme bez kompleksa pojavljuje na javnim mjestima, a najčešće u bašti restorana “KULIN DVOR”.

Obzirom, da sam mnoštvo informacija dobio iz policijskih struktura i po Naredbi Suda njihovog tajnog praćenja, ove informacije su točne i provjerene! Dakle, EKREM LEKIĆ, SENAD LEKIĆ, MERSUDIN MEME LEKIĆ i likvidirani mafijaš SELVER LEKIĆ su prvi rođaci, zajedno sa FETAHIJOM LEKIĆ, ORNELOM MICIĆ, a FAHRUDIN RADONČIĆ, im je „prijatelj“ kako i sama FETAHIJA i EKREM navode… Bez ikakve sumnje, a kako nam to potvrđuju policijski izvori, ovdje se radi o organiziranoj kriminalnoj porodici sklonoj teškom kriminalu i ubojstvima!

Radi informiranja javnosti, napominjem još jednog mafijaša, vrlo podlog i zloglasnog, SALČIN AMELA, bivšeg pratitelja FAHRUDINA RADONČIĆA, kojeg je upravo Radončić, makao od sebe zbog teških krivičnih djela. Trenutno ga je FAHRO zaposlio u Fondu za zaštitu okoliša FBiH na čijem čelu je FUAD ČIBUKČIĆ (SBB).

Iz mnoštva krivičnih djela koje je Salčin počinio tu su krađa auta, provala u kuću ZIJADA ZIKE TURKOVIĆA, u kojoj živi svjedokinja Tužiteljstva BiH ŠEJLA TURKOVIĆ, sa djetetom, a provala se dogodila po nalogu RADONČIĆA, kako bi Amel Salčin pokrao određene CD-eove, snimke, na kojima Radončić razgovara s NASEROM KELJIMENDIJEM i EKREMOM LEKIĆEM, kako i na koji način „likvidirati ĆELU“. K tome, Salčin je Šejli Jugo Turković demolirao kuću i uništio videonadzor.

Šejla je istoga gore i zatekla u trenutku izvršenja ovog teškog krivičnog djela, a nedugo nakon toga, bačena joj je eksplozivna naprava u dvorište. Sve je blagovremeno prijavljeno policiji! Amel Salčin je saslušan i u MUP-u KS u 2012. godini, kada je identificiran u grupi koja je demolirala i pokušala ukrasti automobil Golf 6 koji je bio u vlasništvu Armina Cibre. Prijava je završila na Županijskom tužiteljstvu KS.

Sve vam je ovo poštovani građani BiH omogućila aktualna koalicijska „prostitutka“ HDZBiH, SBB i SDA, kojima je glavni cilj ostajanje na vlasti zbog gomilanja krivičnih djela, gdje nemaju snage da se obračunaju s kriminalom i nerazjašnjenim ubojstvima, a kako će kad je i sama aktualna vlast „upetljana“ u ovo!

U slijedećem pismu otkrivam atentatote na Taiba Torlakovića, Jozu Leutara i Nedžada Ugljena, a pozivajući se na istražne organe.

S poštovanjem
Josip Šimić, student

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});