fbpx

Jovanović priznao da je udario vlasnika klinike: Sreća njegova što nisam mogao da ga stignem

Autor:

Savjetnik drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića i lider političke stranke iz Srbije LDP-a, Čedomir Jovanović, priznao je da je prošle godine udario reketom doktora klinike i objasnio što je prethodilo incidentu.

“Svoju obitelj ću štiti dok dišem. Točno je, tresnuo sam ga dvaput reketom, nikakve tjelesne ozljede, pobjegao je niz ulicu, nisam ga mogao stignuti onako dok sam se gušio, jer su me s Infektivne klinike otpustili s neizliječenom upalom pluća uz riječi da je bolje da budem kod kuće nego da pokupim neku bakterijsku infekciju u bolnici”, rekao je Jovanović za jednu srpsku televiziju, prenio je Mondo.rs.

Jovanović je istaknuo da je prva dijagnoza njegove bolesti bio rak i da je u tom stanju vidio u suzama svoju suprugu Jelenu. To je kaže prethodilo incidentu i dodaje da je doktor imao sreću što ga nije mogao stići.

“I zato zbog te zaostale pluća vratio sam se, u siječnju bio još tri i pol tjedna u bolnici, jedva sam živ ostao, uz obostranu upalu pluća, plućne maramice, razorenu dijafragmu, cijeli abdomen i upalu torakalne kralježnice koju je, prva dijagnoza je bio rak. Tako, s tom nedovršenom upalom pluća video sam moju Jelenu u suzama i kraj priče, ja nemam što da krijem, sreća njegova što nisam mogao da ga stignem”, kaže on.

Autor:

ZADNJE VIJESTI