KAKAV POSO: Borjana Krišto teferičila s Krisztiánom Pósom

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Iz Ureda predsjedateljice Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjane Krišto dostavljeno nam je priopćenje za medije koje proslijeđujemo u cjelosti:

“Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto razgovarala je sa veleposlanikom Mađarske u BiH, Nj.E. Krisztiánom Pósom.

Veleposlanik Pósa predsjedateljici Krišto uručio je pozivno pismo predsjednika Narodne skupštine Mađarske Lászla Kövéra za sudjelovanje na Devetom sastanku predsjednika parlamenata zemalja jugoistočne Europe o proširenju Europske unije, koji će se održati 30. listopada 2019. godine u Budimpešti.

Tijekom susreta razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, o procesu europskih i euroatlantskih integracija, te o parlamentarnoj suradnji i njenom značaju kako na bilateralnom tako i na multilateralnom planu.

Ističući da su odnosi između dvije zemalje dobri i prijateljski, sugovornici su izrazili interes za dodatnim unaprjeđenjem odnosa u svim segmentima, a posebno na gospodarskom planu”.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI