fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KAKO SU DOBRO NOKAUTIRALI BAKIRA Netko iz Hrvatskog narodnog sabora se odlučio oglasiti žestokim priopćenjem, ovo treba vidjeti

Autor: Dnevno.ba

Bakir Izetbegović je žestoko iznapadao predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića zbog posjete BiH i poruka koje je poslao. Milanović je, podsjetimo, nekoliko puta ponovio kako Hrvati u BiH sami trebaju birati svoje političke predstavnike. Izetbegoviću se to nije svidjelo pa je napričao svašta, između ostalog, izvrijeđao je HVO, a Milanovića nazvao bahatim. OVDJE detaljnije.

Iz Hrvatskog narodnog sabora su mu odgovorili žestokim priopćenjem koje Dnevno.ba prenosi u nastavku bez uredničke intervencije:

Vlastite snove o dominaciji Izetbegović pretvara u košmare

Posjet predsjednika Milanovića Bosni i Hercegovini nije mogao proći bez reakcija unitarista, osobito onih radikalnih koji sanjaju o kreiranju političkog sustava utemeljenog na dominaciji, diskriminaciji i podređivanju svega i svakoga tko se ne uklapa u tu matricu. Isto je bilo i prilikom posjete predsjednika Milanovića koji je u trenutku svog kročenja na tlo Bosne i Hercegovine doživio salve uvreda samo zato što se usudio obići mjesta gdje živi njegov narod, a nije pitao nikog u Sarajevu smije li to raditi.

Osobito je zanimljivo da je poprilično agilan nastup imao i gospodin Izetbegović koji po ustaljenom pravilu nakon napada svojih marioneta, preuzima ulogu „lidera“ i kreće kao balansirati. Ovaj put nije bilo tako. Gospodin Izetbegović očigledno nije mogao odoljeti, a da ne krene oštro, nimalo diplomatski na predsjednika Milanovića, a da pri tome i ne krene s prijetnjama kako će posljedice te posjete imati upravo Hrvati u Bosni i Hercegovini.

Naime, Hrvati u Bosni i Hercegovini već sada ne trpe ništa više ni manje, nego što je to situacija posljednjih 20 godina kada se na otvorena vrata uvodi proces njihova diskriminiranja i oduzimanja Ustavom zajamčenih prava. Predstavnici Hrvatskog narodnog sabora neće uputiti niti jednu tešku riječ gospodinu Izetbegoviću nakon svih uvreda i prijetnji koje je uputio hrvatskom narodu i hrvatskom predsjedniku Milanoviću. Osobito to nećemo uraditi u trenucima kada vladavina prava stupa na snagu i kada su „prvi do njega“ na optuženičkim klupama, pa mu upravo Hrvati kao neprijatelji, trebaju poslužiti za skretanje pozornosti.

Snovi gospodina Izetbegovića o pretvaranju Bosne i Hercegovine u zemlju u kojoj se svi koji odudaraju od unitarističke i radikalne propagande već duže vrijeme postaju njegovi najveći košmari. Problematično je upravo što u takve sanjarije ne vjeruje više ni biračko tijelo koje upravo gospodin Izetbegović radikalizira i truje mimo svakog racionalnog promišljanja o realnosti onoga što Bosna i Hercegovina zaista jeste – zemlja različitosti gdje sva tri konstitutivna naroda imaju jednaka prava, kao i svi stanovnici Bosne i Hercegovine.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});