fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Kim Kardashian: “Bila je strašna situacija kada je Kanye dobio koronu, sama sam se brinula o njemu i djeci”

Autor: dnevno.ba

Kim Kardashian West nedavno je u jednom intervjuu otvorila dušu i kazala kako joj je briga o suprugu Kanyeu dok se oporavljao od koronavirusa bila zastrašujuće iskustvo.

“Kanyeu se to desilo na početku pandemije, kada niko zapravo nije znao šta se dešava. Bilo je to strašno iskustvo jer nismo znali ništa o koronavirusu tada. Morala sam osim na njega paziti na četiri bebe i nikog drugog nije bilo da pomogne”, prisjetila se Kim.

Otkrila je i da je njen suprug, popularni reper, bio pozitivan na koronavirus otprilike u isto vrijeme kada su se s koronom suočili i Tom Hanks i Rita Wilson, sredinom marta.

“Stalno sam mu mijenjala posteljinu i pomagala da ustane iz kreveta kad se nije osjećao dobro”, kazala je.

O iskustvu s koronom govorio je i reper, piše People.

“Jeza, groznica, tuširanje, videozapisi u kojima sam gledao šta trebam učiniti da prebolim koronu. Sjećam se da mi je neko rekao da je Drake imao koronavirus, a ja sam odgovorio da Drake ne može biti bolesniji od mene. Na kraju se ispostavilo da je Drake ipak bio negativan na koronu”, kazao je Kanye.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});