Kiša i pljuskovi očekuju nas i narednih dana

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO – Nastavlja se period nestabilnog vremena u BiH. U većem dijelu zemlje prognoziraju se pljuskovi i grmljavina. Lokalno će pljuskovi biti i obilni.

Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 6 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 25 stupnja.

Petak

U Bosni i Hercegovini u petak će prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Lokalni pljuskovi se prognoziraju od sredine dana prema večernjim satima. Moguća je i slaba grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 7 i 11, na jugu zemlje do 14 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 24, na jugu zemlje do 26 stupnjeva.

Subota

Prvog dana vikenda sunčanije u Hercegovini. U Bosni se u drugoj polovini dana prognozira umjeren razvoj oblačnosti koji će uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu.

Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 12, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.

Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 25, na jugu zemlje do 28 stupnjeva.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI