fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KOMENTAR DANA: Sve propada, a Vlada ganga

Autor: Damir Jelić

GRUDE - Odlukom tražitelja dugovanja da JU Ljekarne ZHŽ idu u likvidaciju zbog nemogućnosti naplate tražbina iz imovine veliki je udarac Županiji čiji se ministri neozbiljno odnose prema institucijama koje život znače.

Predsjednik Vlade Zdenko Ćosić i ministar Stjepan Bogut su doznajemo nonšalantno primili informaciju da će županija po okončanju sudskih postupaka morati namiriti sva dugovanja, koja prelaze 5,5 milijuna KM.

Sve je izgledniji krah županije, koju vode nesposobni ministri, među kojima ima onih s lažnim diplomama, jer se opet počelo s neuplatom doprinosa na plaće. To pokazuju dokumenti Porezne uprave, a ministar financija Toni Kraljević nekoliko mjeseci govori da se doprinosi plaćaju. Plaćaju se nekima, a ne i svim zaposlenima na županijskim jaslicama.

Kud plovi ovaj brod samo dragi Bog zna. Stvorio se osjećaj da predsjednik i ministri danonoćno gangaju, a okolo njih sve propada: ministarstva, agencije, ustanove…

Ako je suditi prema programu rada Vlade za 2015. godinu koji se donosi u srpnju nema drugog puta od propasti. Program Vlade i ministarstava je jadno prikazan ispod svake akademske razine, ali tko te pita kad živimo od danas do sutra, bez razmišljanja o budućnosti.

Sad je jasno što ne žele odgovoriti ljudima gluhima i nijemima. Pa nema potrebe, teče med i mlijeko, a ovce s užitkom pasu osušenu troskot.

Autor: Damir Jelić
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});