fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KOMENTAR DANA: Tko to nije dobro obavio posao u Republici Hrvatskoj?

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba

ZAGREB - Prije početka pisanja ovog teksta postavi ću jedno pitanje čitateljima za milijun kuna. Tko to nije dobro obavio posao u RH? Kako bismo pronašli odgovor na to pitanje osvrnuti ćemo se na izjave trojice ljudi iz RH. Jednog hrvatskog pukovnika iz Domovinskog rata u mirovini Ivice Glavote koji je na obljetnici Oluje u Kninu prije nekoliko godina pred cijelim državnim vrhom RH izjavio kako: “hrvatski Branitelji 1995. godine nisu dobro obavili odnosno završili posao.“ Saborskog zastupnika Nenada Stazića koji je javno u tom najvišem zakonodavnom tijelu RH rekao“Kako Tito 1945. godine nije dobro obavio posao, odnosno kako ga je obavio šlampavo.“ Saborskog zastupnika Kreše Beljaka, gradonačelnika Samobora koji je rekao: “kako je UDBA pobila malo hrvatskih emigranata u inozemstvu,jer je cifra od njih 100 ubijenih mala.“ Kad se izjavama ove trojice pridoda ona čuvena izjava novo-izabranog Predsjednika RH Zorana Milanovića čiji je jedan od glavnih „zoranizama“ izjava: “mi ili oni“ dobivamo jasniju sliku ove i one Hrvatske koje još uvijek kao i u vrijeme II svjetskog rata žive tik jedna uz drugu nepomirljive i tako će biti zauvijek dok ne izbije neki novi sukob u kojem će se konačno završiti posao koji je ostao ne dovršen,odnosno posao koji neće više nikada biti „šlampavo“ odrađen.

MILANOVIĆEVA „MI ILI ONI“

Jer upravo u toj MIlanovićevoj “mi ili oni“ leži nukleus svih odgovora, svi odgovori na vjekovne patnje hrvatskog naroda, zbog kojeg Hrvati kao narod nestaju s lica zemlje,zbog čega odlaze vani te im se smanjuje natalitet, zbog čega postaju očajni, bez perspektive i nade u neki bolji i pravedniji život. Ta izjava izrečena iz usta pravnog, ideološkog pa čak i biološkog slijednika najgoreg sustava u povijesti čovječanstva ima svoju težinu i upravo ćemo je tumačiti onako kako je rečena iz njegovih usta: “Mi ili oni.“ Po toj izjavi “mi“ smo oni koji zagovaramo “normalnu, građansku državu“ u kojoj nije važno tko je tko, svatko može svakoga j….i i paradirati ulicama naših gradova i propagirati svoju tzv. “različitost“ i ozakonjivati je u najvišim zakonodavnim tijelima „lijeve naše“, jer ne živimo u srednjem vijeku, svatko može birati spol pa i neki srednji X, svatko može vršiti abortus jer je to pravo izbora, a ne volje nekog imaginarnog Boga u kojeg nitko nije dužan vjerovati ukoliko tako ne osjeća, gdje svatko može birati život kakav želi, sklapati tzv. “brakove“ s istim spolom, usvajati djecu u tzv. “brakove“, uživati bez problema najprije lakše droge da bi kasnije ukoliko mu se to svidi uživao i jače, izjednačavati zločine onih koji su napali RH s onima koju su jeu branili jer je po njima “zločin-zločin“, napadati Svetu Katoličku i Apostolsku crkvu na svakom koraku, pa čak joj oskrnaviti prostor šaljući specijalce na nevine 100% hrvatske RVI,zabranjivati svaku pa i najmanju pomisao na veličanje Ustaških pozdrava i znakovlja, zabranjivati javne nastupe svima onima za koje se posumnja kako svojim glazbenim, sportskim, kulturnim ili bilo kojim drugim izričajima veličaju ustaške odnosno fašističke sustave, pa taman da u njihovim nastupima postoji i najmanja sumnja, čime se zalažu za ponovno uvođenje u zakon verbalnog delikta koji je krasio onaj bivši totalitarni sustav zbog kojeg su mnogi hrvatski domoljubi završili u zatvoru i okončali svoj ovozemaljski život.

STAZIĆ I BELJAK KAO PERJANCE BIVŠEG TOTALITARNOG KOMUNISTIČKOG SUTAVA

No, ono što poglavito hrane i brane ti Milanovićevi „Mi“ su tzv. “vrednote“ anti-fašizma odnosno komunizma što je isti k…c samo različito pakiranje. Sve ono što zagovara taj sustav je zaštićeno kao „sveta krava“ ili „zlatno tele“ i ne smije se dirati, bez obzira što je Europski Parlament preko Vijeća EU donio nekoliko Rezolucija u kojima izjednačava sve totalitarne sustave, nacizam, komunizam i fašizam i gdje je naloženo svim bivšim socijalističkim državama sada članicama EU da izvrše lustraciju u svojim država što su sve učinile osim Slovenije i RH. I upravo zbog te činjenice u glavama pobornika najgoreg sustava u povijesti čovječanstva rađa se misao koja živi i dan danas kako im nitko ništa ne može te oni svakodnevno napadaju sva domoljubna i katolička nastojanja hrvatskog puka a sve vidljivo iz izjava Stazića i Beljaka kao perjanica tog sustava, premda svi oni isto misle a šute jer su oprezni i lukavi kao zmije. Kada dođe vrijeme mnogi od njih će biti krvoločniji od navedenog dvojca. Dok se oni šepure dajući izjave njihova zločinačka ideologija nekažnjeno kao najgora bolest kola krvotokom diljem Hrvatske i uvijek negdje izbije na površinu iznenadivši mnoge neupućene Hrvate.

BEZAZLENI KINEZI U IMOTSKOM BRANE HRVATSKE VRDNOTE

Zadnji slučaj gdje je zločinački sustav pokazao svoje istinsko lice je slučaj u Imotskom gdje je jedan Kinez za vrijeme finala europskog rukometnog prvenstva pjevao tzv. “Ustaške“ pjesme veličajući fašizam i uzvikujući pozdrav “ZDS“ zbog čega mu je prekršajni sud u Imotskom promptno izrekao prekršajnu kaznu u visini od 800,00 kuna te ga protjerao iz Hrvatske na 3/tri mjeseca. Ti tzv. “Mi“ su jako brzi i ažurni kada treba procesuirati, osuditi i na stup srama razapeti starohrvatski pozdrav ZDS, kada treba napadati regularnu državu hrvatskog naroda u vrijeme II svjetskog rata NDH, regularnu hrvatsku Ustašku vojsku, kao nešto što je osudio cijeli demokratski svijet, dok zvijezdu petokraku dižu na pijedestal slave, dižu je na neboder tzv. “europske prijestolnice kulture Rijeke“, renoviraju ploveći bordel „Galeb“ mega zločinca Tita, slave zvijezdu petokraku u Kumrovcu svake godine, te pokušavaju postaviti ćirilične natpise u Vukovaru.

JOSIPOVIĆ I MESIĆ BRANE KOMUNISTIČKI ZLOČINAČKI SUSTAV KAO ZJENICU OKA SVOGA

Neki njihovi predstavnici poput bivšeg predsjednika RH Ive Josipovića smatraju kako su franjevci na Širokom Brijegu koji su brutalno ubijeni bili “legitiman vojni cilj partizana“, dok drugi bivši predsjednik RH Stjepan Mesić izjavljuje kako su žrtve Jasenovca nevine dok su one na križnom putu “krive.“ Izjave pravnih, ideoloških i bioloških slijednika zvijezde petokrake se sve više množe,i prijete ovim drugima koje je Milanović nazvao “oni“ nestankom s lica zemlje. Prvi korak koji su uspjeli načiniti ti tzv. “Mi“ je dovođenje Zorana Milanovića na čelu hrvatske države. A doveli su ga upravo iz razloga jer su uspjeli zatrovati krvotok onih „oni“ te ih se dosta poljuljalo u svojim lutanjima i traženjima one istinske domoljubne i katoličke RH koja je jedina ispravna i moguća.

TKO SU ZAPRAVO „ONI“

Sad dolazimo do onih „Oni“ koje je na obljetnici Oluje u Kninu zastupao hrvatski pukovnik iz Domovinskog rata Ivica Glavota kada je rekao: “nismo 1995 dobro završili posao.“ Referirajući se na izjave Stazića i Beljaka njih dvojica smatraju kako je preko 600 000 nevino ubijenih Hrvata, žena i djece, na brutalne načine, čije masovne grobnice skrivaju jame i rudarska okna njih preko 1700 diljem Slovenije, RH, BiH, Srbije, te preko 100 ubijenih hrvatskih emigranata diljem svijeta malen broj, jer da seoni pitaju ne bi ponovili tako „šlampavo“ urađen posao , odnosno ne bi ostavili “kamen na kamenu“, i to u ovakvoj RH nije govor mržnje, nije kazneno djelo, nije suprotno Rezolucijama Vijeća Europe, kao i zvijezda petokraka na riječkom neboderu, zvijezda petokraka u Kumrovcu, ploveći bordel Galeb u Riječkoj luci, nazivi trgova i ulica po partizanskim zlikovcima itd.itd., dok sve drugo što nije svojstveno tom zločinačkom sustavu treba procesuirati,osuditi ili stigmatizirati na milijun i jedan način a sve zahvaljujući medijima u njihovim rukama te svim drugim državnim mehanizmima kojima raspolažu.

Razlažući izjavu hrvatskog pukovnika u mirovini Ivice Glavote kako hrvatski branitelji 1995. godine nisu dobro obavili posao potrebito je ući u sadržinu njegove izjave koja prividno isto kao Stazićeva i Beljakova poziva na krv i ubijanje, no da li je odista tako? Kako smo već utvrdili oni tzv. “Mi“ predstavljaju antikriste, masone, komuniste, ove one koji šire sotonske fraze da nas poraze, a sluge su sotone čiji je cilj ubiti život odnosno smanjiti broj živih na ovom planetu na onu mjeru koja će biti prihvatljiva sotoni i koji će njoj biti sluge pokorne. Njima nikakvi zločini nisu strani što su dokazali već bezbroj puta povijesno gledano. Oni predstavljaju negaciju Boga, čisti bezbožnički sustav u kojem mjesta Bogu nema već novcu i svim njegovim vjernim pratiljama. A čovjek ne može služiti dvojici gospodara. Bogu i novcu te su stoga ovi “Mi“ odlučili služiti novcu i to pokazuju na svakom koraku, dok su ovi drugi“oni“ ostali vjerni Bogu i njegovim zakonima služeći regularnu Ustašku vojsku, u svojoj državi NDH, braneći svoju domovinu u vrijeme Domovinskog rata od ovih “mi“ i uspjeli su ih poraziti zato što su bili vjerno Bogu svom. No, upravo zahvaljujući svojoj dobroti koja je često drugo ime za naivnost nisu 1995. završili dobro svoj posao.

ŠTO ZNAČI “DOBRO ZAVRŠITI POSAO?“

A završiti dobro posao nakon svakog rata znači kvalitetno odraditi posao do kraja. A što to znači? Da li je dovoljno u ratu poraziti svog protivnika ili je puno važnije riješiti neke stvari nakon završetka tog rata? U tom smislu nema se puno toga zamjeriti hrvatskim braniteljima koji su Hrvatsku obranili od zvijezde petokrake, no ima im se zamjeriti što su dopustili bivšem prvom hrvatskom predsjedniku dr.Franji Tuđmanu provođenje one njegove čuvene “hrvatske pomirbe“ koja je Hrvatima nanijela više zla nego što su sve žrtve Domovinskog rata. Nitko ne poziva na ubijanje i klanje bivših jugo-komunističkih kadrova koji su okrvavili ruke u onom sustavu nakon završetka Domovinskog rata, ali je umjesto toga trebalo završiti s njima na drugačiji način. Sve one koji su okrvavili ruke u onom sustavu trebalo je primjereno kazniti i udaljiti iz javnih službi za sva vremena kao i njihove potomke, otvoriti tajne arhive i završiti lustraciju kako to Vijeće Europe traži. Od toga nije ništa učinjeno i oni su nesmetano nastavili svoje zločinačko djelovanje i dan-danas.

PLEJADA ANTIKRISTA, MASONA, KOMUNISTA, OVIH ONIH U RH…

Stoga imamo Stazića, Beljaka, Milanovića, Josipovića, Mesića, Bernardića, Pilsla, Babića, Munižaba, B.A.B.E, Pofuka, Jergovića, Anku Mrak-Taritaš, Pusiće, Tomića, Jakovinu, Markovinu, Pavičić, Pofuk, Jovanovića, Bauka, Matića, Puhovskog, Teršelićku, Daliju Orešković, Peovićku, Obersnela, Ostojiće, te tisuće i tisuće drugih hrvatskih izroda koji truju ionako zatrovanu krv hrvatskog domoljubnog puka.

A kada se pojave nevini „Kinezići“ u Imotskom ovi potonji se razlete kako bi ih osudili i procesuirali a kada u tome uspiju organiziraju balove vampira na kojima se opijaju, drogiraju i j..u sebi mater. Upravo kako to sotona i želi. Da oni koji ga slijede čine upravo sve suprotno Bogu i njegovim zakonima. A jadni poniženi i ucviljeni hrvatski domoljubni puk čeka svijetlo svoga spasa u tami svojih soba osluškujući i čuvajući ono malo ulja u svjetiljkama ne trošeći ga. Jer nitko ne zna časa i trenutka kada će Gospodin pokucati na naša vrata. I to je jedino što je ostalo ovim vjernim Njegovim slugama u današnje vrijeme kada se osuđuju Kinezi koji govore samo ono što velika većina Hrvata misli i nosi u sebi. Ono za čim čezne duša moja.

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});