KOMENTAR TJEDNA: Dugo smo trpili srbokomunističku vlast, ali hvala Bogu danas imamo naš HDZ BiH!

Autor: Karlo Lovrić / Dnevno.ba

POSUŠJE - Ovaj tekst želio bih posvetiti jednom tužnom podsjećanju..., podsjećanju na neprirodnu nenarodnu SRBOKOMUNISTIČKU vladavinu koje smo se evo sva sreća riješili.

Nismo li svi bili jako frustrirani činjenicom rigidnog političkog kadrovriranja u svim javnim ustanovama i poduzećima u tom nenarodnom komunističkom sustavu, kao i kontrolu koju su provodili srbokomunisti i njihove sluge nad hrvatskim žiteljima općine Posušje.

Potiho u sebi smo se pitali jesu li javna i druga poduzeća bila ratni plijen Komunističke partije i srbokomunista ili po prirodi stvari pripadaju narodu!?

Naime, takvu rabotu je mrska nam Komunistička partija u nenarodnom sustavu dovela do groteske. U svim javnim poduzećima i ustanovama mogli su se zaposliti samo nositelji crvenih partijskih knjžica i članovi nijihovih obitelji a studentske stipendije i Titove fondove su isključivo koristila djeca provjerenih srbokomunističkih kadrova.

U ovim našim krajevima ako nisi bio član KPJ nisi imao šanse preživjeti, a u najboljem slučaju si mogao uzeti crveni pasoš i potražiti svoju sreću ili nesreću u Njemačkoj ili nekoj drugoj zapadnoj zemlji.

A vjerojatno je to bio podli plan srbokomunista i naših domaćih izdajnika da hrvatski narod iscuri s ovih područja da bi oni mogli vladati vječno onime što ostane… I zamalo im plan nije upalio.

No, hvala Bogu srušili smo nakaradnu i nenarodnu protuprirodnu srbokomunističku vlast, i doveli na vlast našu hrvatsku vlast kroz HDZ BiH, faktički plebiscitarno!?

A HDZ-u BiH čistoj hrvatskoj opciji nikada nije palo ni na kraj pameti ponavljanje takve prakse, jer zaboga to je hrvatska i narodna vlast za razliku one nenarodne…, a Hrvat Hrvatu ne bi nešto takvo nikad uradio.

Danas imamo izvojevanu slobodu, imamo poštene natječaje za zapošljavanje u kojima se ne preferiraju članovi određenih političkih stranaka, imamo javna poduzeća koja uspješno tržišno posluju zahvaljujući sposobnim i stručnim kadrovima, i što je najvažnije nemamo višak uposlenih u institucijama i javnim poduzećima, dapače, imamo potrebe za još kadra, osobito u sektoru državne administracije, zavoda za zdravstveno osiguranje, zavoda za zapošljavanje, naših hrvatskih policijskih snaga, a domovi zdravlja, općine i sve ustanove vape za tajnicama i pomoćnim osobljem.

Današnji članovi modernog i uljuđenog HDZ-a BiH nemaju nikakve veze s nakaradnim komunističkim sustavom, oni niti ne znaju što nam je radila UDB-a i KOMUNISTIČKA PARTIJA….

Davna prošlost su komunisti i UDB-aši koji su od našeg hrvatskog svijeta stvarali poslušnike i glasačku mašineriju, a nisu bili pošteđeni ni neki crkveni krugovi da budemo potpuno iskreni….

Doduše treba biti iskren pa reći da je i ta nenarodna srbokomunistička vlast imala potporu velike većine Hrvata u našim krajevima, upravo zahvaljujući podlom partijskom kadrovriranju i dijeljenju raznih sinekura za odane, ali Bože moj nekako se moralo uprihodovati mrske yugodinare. Paničan strah je vladao za vlastitu egzistenciju pa što je falilo prodati svoga ljudskog dostojanstva za vlastiti komfor, u suprotnom nisi bio u mogućnosti ostvariti nikakva prava, nisi mogao dobiti posao usprkos kvalifikaciji, dakle bio si šikaniran ili izopćen, nisi imao optimalnu bolničku srb, nisi mogao studirati i usavršavati se, morao si sve lijekove plaćati. Imalo se tužan izbor, a to je bilo slušanje mudrog velikog vođe ili krepaj stoko od gladi skupa sa svojim nacionalističkim nakotom.

Kao naši djedovi i očevi puno puta u povijesti i mi u nedavnoj povijesti smo suočeni sa srbokomunističkom povampirenom hordom bili prisiljeni uzeti puške u ruke i reći E DOSTA JE!!!

Izborili smo krvlju svoju slobodu, a potom smo izgradili demokratske institucije koje služe na diku i ponos svome hrvatskom narodu.

Najbolji među nama su pali da bi danas vladao HDZ BiH, jer to je jedina prava hrvatska opcija u kojoj se nalazi elita našeg naroda, koja objedinjava sam vrh hrvatske političke i ine misli, sve genetski Hrvat do Hrvata, a nekakva jadna oporba i sve drugo su izdajnici, udbaši i komunjare koje treba zatući kao volove da im nikada više ne padne na pamet imati bilo kakvu aktivnost a ne daj Bože da imaju nekakvo mišljenje.

Institucije su nam izgrađene, imamo pravo reći da smo Hrvati, imamo pravo na život punim hrvatskim plućima, mahati hrvatskim barjacima s povjesnim hrvatskim grbom i što je najveća tekovina naše borbe imamo HDZ BiH s velikim hrvatskim vizionarom na čelu.

Sada mi i naša djeca uživamo u slobodi i ne trebamo više tražiti sreću van naših krajeva i za to posebno treba biti zahvalan (a ne nezahvalan!) HDZ-u BiH i dr.sc.akademiku dipl.ing. mašinastva Draganu Čoviću (bilo na latinici ili ćirilici), i njegovim inžinjerima prava i inžinjerima iz svake djelatnosti koja je potrebna hrvatskom čovjeku koje je iznjedrilo naše hrvatsko sveučilište koje se zove LOGOS ili NIKAD NIJE KASNO.

Od srca vam hvala dobročinitelji naši!

HDZ BiH je poštena hrvatska stranka u kojoj mjesta nema ostatcima bivšeg SRBOKOMUNISTIČKOG sustava, komunjarama, UDB-ašima i njihovim potomcima.

Odgovorno tvrdim da nijednog takvog nema u redovima HDZ-a BiH, oni su u drugim strankama i stalno rovare protiv jedine hrvatske stranke koja se zove HDZ BiH, stranke koja radi u korist svoga hrvatskog naroda a ne daj bože za interes nekakvih RUSKO-SRPSKIH krugova koji su se sjatili oko Aluminija, Rudnika boksita Posušje ili čega već.

Naravno da takvoj stranci Hrvati iz zahvalnosti na blistavim rezultatima vladavine već dugi niz godina daje bezrezervnu potporu. A oporba i ostali ostaci komunističko-udbaških vremena su svakako stoka sitnog zuba, koju svakako treba kao rak kirurški odstraniti.

Moramo primjetiti razne insinuacije i objede koje nemaju veze s istinom a koje se dovode u vezu s HDZ-om BiH ili pojedinim članovima HDZ-a BiH, pa čak zamislite i samim predsjednikom!!!

Sve što kažu portali o milom nam predsjedniku jednostavno je najdrskija laž i izmišljotina.

Lažu da je skrenuo tijek rije kroz svoje imanje, nego su majstori ujutro došli i uvjerili se u činjenicu da su hrvatski osvještene ribe same prokopale put do njegove skromne kolibice ne bi li bile što bliže ovom hrvatskom misliocu i vizionaru.

Lažu đubrad da je pokrao milijune, mi vam kažemo da nije nego je udarnički radio cijeloga života i stekao skromne nekretnine od nekih 100.000.000,00 EURA. A objede zavidnih oporbenjaka koji nemaju ni dvije jake za vratom, treba uzeti kao izraz poznatog hrvatskog jala i teške ljudske zavisti.

Lažu da se potpisivao uopće a kamoli ćirilicom jer općepoznato je da veliki imaju pečate ili faksimile, koje im tajnice ili vozači udaraju na dokumente (posebno na carinske).

Najdrskija i najpodlija laž je da je opljačkao sustav SOKO. Naime, kao veliki vizionar znao je da mora spriječiti u nekim budućim ratovima proizvodnju zrakoplova i svemirskih brodova, pa je u svome lucidnom nadahnuću preorjentirao SOKO na proizvodnju kadrova, koji nas uspješno vode već predugi niz godina. A budući je SOKO onda ostao bez vrhunskih kadrova njihovim preuzimanjem brige za napaćeni hrvatski narod sam je se urušio u sebe, to znači da mu se dogodila tzv. implozija.

Natčovječne napore milog predsjednika za dobrobit ove krvlju natopljene zemlje su pratili najbolji hrvatski sokolovi, zdušno su mu pomagali ostali u osnivanju UJDI-ja i kamenovanju autobusa HDZ-a BiH koji je do njegovog preuzimanja bio antihrvatsko-srbočetničko-masonsko-zločinačka organizacija.

Neki crkveni oci su s pravom stali na stranu milog vođe, što apsolutno podržavamo. Ali ostaje pitanje što učiniti s onim svećenicima koji ne žele slaviti milog predsjednika? Mislim da bi bilo najbolje pustiti ih ko tikve niz vodu, izolirati i marginalizirati. Ma što uostalom hoće taj Komarica? Gdje su mu Hrvati u RS-u? Čega ili koga je on biskup? Tko mu je kriv što je od 200.000 Hrvata uspio sačuvati njih šačicu. Preporučam mu da kao neki katolički svećenici ode kod prijatelja milog vođe i proglasi ga svojim Bogom pa će pobijene Hrvate iz RS-a on u svojoj milosti uskrsnuti, a one raseljene će osobno vratiti na njihova ognjišta u zrakoplovu Vlade RS-a.

Zahvaljujemo hrvatskoj vladi i generalima koji su zdušno podržali milog nam vođu.

Bravo za predsjednika hrvatske vlade i drage nam sestrinske stranke koji je u pauzi liječenja od anemije našao vremena za pohode i pomoć nama svima kroz pomoć milom nam vođi i HDZ-u BiH.

A one generale koji nisu na liniji milog svaki certificirani Hrvat treba žestoko osuditi. A stati će se i njima na kraj. Ako ništa treba ih sudski šikanirati pa i potjerati u izgnanstvo, jer tko su ti likovi? Šta se ima mješati u politiku Kordić, Jelić…ili slični njima. Ma vidjeti će oni svoga Boga, ako već ne žele milog vođu priznati kao takvog. A uostalom ti kancelarijsko-logistički miševi nisu vrijedni niti takvog truda.

Oličenje pravog generala je naš Pavao Miljavac, Miroslav Prce ili pak general Rojs. Oni su lili krv na prvoj liniji dok su Kordić ili Jelić uživali u hladovini Posušja, Gruda…, gdje im je glavna zanimacija bila hvatanje mladih tajnica i dragovoljki (a bogme i dragovoljaca) po nepreglednim kancelarijama MONITOR-a i ostalih logističkih punktova.

I sada nam taj Kordić i Jelić hoće poručiti da mili vođa nije baš takav kakvim ga predstavlja prvi čsni ŠUP-ovac među novinarima i prvi novinar među ŠUP-ovcima gospodin i džentlmen Jozo Pavković.

A Jozo je naš provjereni hrvatski kadar, partiji blizu i kad nije htio, čak kažu da je jednom prilikom pada opsovao Jovanku, za što je stvarno trebalo imati hrabrosti 1993. godine. Njemu je blagonaklonošću velikog vođe udjeljena diploma diplomiranog inžinjera novinarstva i svega ostalog od dragog Boga osobno a preko milog vođe i pustipratra sasvim poželjne i prihvatljive političke orjentacije.

Ma tko su ti tzv. generali uopće da dovode u sumnju lik i djelo dragog vođe? Ako Jozo kaže da nije tako, nema razmišljanja, a uostalom Jozo ima pravo milošću velikog vođe proglasiti i dogmu.

Generalu Boži Ljubiću svakako treba odati najveću moguću počast, a to što se on gadi nekolicini tzv. Hrvata nije niti vrijedno spomena. Samo Vi nastavite plemeniti doktore svoju misiju za pomoć svim Hrvatima. Podupiremo i zdušno navijamo da uhljebite sve svoje unuke i praunuke kako ste uhljebili brata i kćerke. Hrvatski narod Vam ne može dovoljno zahvaliti nikad za rušenje devedesetke i ovakvo vođenje HNS-a.

Hvala ovom geniju hrvatske političke misli na mudroj borbi za sve nas kroz mudro davanje političkih sinekura najbližoj rodbini i prijateljima. Neizmjerno smo zahvalni Bogu što taj čovjek uopće kroči zemljom, jer naime nakon Isusa sami Bog nam ga je poslao.

A sad budući je mili vođa pored svih svojih obveza istovremeno i Bog nadam se da će u svojoj milosti ovog časnog doktora još dugo koristiti za svoje potrebe.

Podsjećanje s početka teksta neka nam bude opomena i zavjet da čuvamo svoga milog vođu kao zjenicu oka, stoga bih preporučio doktoru da časkom na LOGOS-u specijalizira oftamologiju jer ako je mogao u svojoj promućurnosti kao doktor biti Ministar prometa i veza BiH, ovo će mu biti ”piece of cake” ili što bi u slobodnom prijevodu reklli ”mačji kašalj”.

Dragi vođo neka tebi i tvojim jaranima dragi Bog plati za tvoja djela koja si napravio svome hrvatskom narodu!!!

Autor: Karlo Lovrić / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI