fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KOMŠIĆ NIJE GOVORIO ISTINU Telefonska sjednica ipak nije bila održana

Autor: Dnevno.ba

Iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH službeno je za Klix.ba rečeno da telefonska sjednica Predsjedništva BiH nije održana 9. kolovoza 2021. godine.

Riječ je o kontroverznoj telefonskoj sjednici koju je sazvao predsjedatelj Predsjedništva BiH i drugi bošnjački član Željko Komšić o temi imenovanja Upravnog vijeća Središnje banke BiH, a na ovaj službeni odgovor se čekalo skoro mjesec.

Tada je iz ureda Željka Komšića priopćio da je sjednica u tijeku te da su on i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović glasovali za imenovanje novog-starog sastava Upravnog vijeća, ali da se satima čeka odluka trećeg člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

“Sjednica je u tijeku. Gospodin Dodik odugovlači s izjašnjavanjem, vjerojatno zato što se nekome obvezao da neće sudjelovati u radu Predsjedništva BiH”, rečeno je tada iz ureda predsjedatelja Predsjedništva BiH.

Sutradan, 10. kolovoza, iz ureda Milorada Dodika je priopćeno da ni on ni njegovi suradnici nisu sudjelovali na telefonskoj sjednici. U demantiju je navedeno da telefonska sjednica uopće nije održana.

Šef njegovog ureda je kazao da je samo poslan email s porukom “Nismo suglasni”, što se odnosilo na stav ureda o održavanju sjednice, a ne na glasovanje o imenovanju novog Upravnog vijeća Središnje banke BiH.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});