fbpx

Kordić primio Stuarta Peacha: Postignuti su impresivni rezultati. Mostar ima velike mogućnosti za gospodarski razvoj

Autor: Dnevno.ba

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je danas u posjet generala Ratnog zrakoplovstva i posebnog izaslanika premijera Ujedinjenog Kraljevstva za zapadni Balkan lorda Stuarta Peacha, koji je došao u pratnji veleposlanika Velike Britanije u BiH Juliana Reillyja.

Tom prilikom gradonačelnik je upoznao lorda Peacha s aktualnom političkom situacijom u Mostaru koji je, kako je istaknuo, u posljednje dvije godine postao grad primjer rada i funkcioniranja lokalne zajednice, priopćeno je iz Grada Mostara.

Naveo je kako Mostar ima veliki potencijal u oblasti turizma, gospodarske grane koja je u stalnom porastu i može snažno doprinijeti razvoju te da su u oblasti turizma realizirani brojni projekti kako bi se turisti što duže zadržali u Mostaru i vidjeli sve njegove znamenitosti.

Također, u Gradskom vijeću donesene su značajne odluke o ostvarivanju pogodnosti za investiranje u Mostaru kako bi se ostvario porast broja zaposlenih.

Lord Peach je naglasio kako su impresivni rezultati postignuti u Mostaru u proteklom razdoblju te kako ovaj prelijepi grad ima velike mogućnosti za gospodarski razvoj.

Prema njegovim riječima samo se izgradnjom kvalitetne infrastrukture u cijeloj Bosni i Hercegovini mogu stvoriti kvalitetni preduvjeti za izgradnju prosperitetnog društva.

Bosna i Hercegovina, kako je dodao, svoju budućnost treba graditi u Europskoj uniji koja u svim segmentima nudi brojne prednosti.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI