Najava dvaju koncerata poznate violinistice Natalije Todorović

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba

MRKONJIĆ GRAD - Poznata banjalučka violinistica Natalija Todorović 22. kolovoza održati će koncert na otvorenom u Mrkonjić Gradu, na platou ispred Kulturnog centra, kao i 27. kolovoza u Art dvorištu Banskog dvora.

“Na oba Koncerta sa mnom svira moj kolega klavirista Vlado Danić, ali bit će tu i drugih gostiju”, kaže u izjavi za Dnevno.ba Natalija Todorović, koja pored klasičnog repertoara izvodi i autorske kompozicije.

Publika već standardno lijepo reagira na njih pa ih Todorovićka redovno stavlja kao dio repertoara.

“Od klasičnih kompozitora izvodim još W.A.Mozzarta, E.Granadosa, M.de Fallu, kao i velikog N.Paganinija….”, ističe naša sugovornica.

“Sve moje kompozicije su snimljene na CD u produkciji KC Banski dvor, u cilju promocije klasične glazbe kod nas. Uskoro planiram uraditi jedno reizdanje da malo osvježim priču oko CD-a”, dodaje Natalija Todorović u razgovoru za Dnevno.ba.

Nedavno je imala i dva otvorena koncerta u Jajcu i Novom Gradu, te kako navodi uvidjela je kako je publika željna takvih koncerata na otvorenom, pa makar bila riječ i o inproviziranim pozornicama.

Također, Natalija Todorović je nedavno održala i Radionicu za violiniste pod nazivom ” Radost sviranja “pa će ovom prilikom predstaviti i najuspješnijeg polaznika radionice.

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI