Suada Suljić Sokolović promovirala u Melbourneu novu knjigu

Autor: Dnevno.ba

MELBOURNE - Književnica Suada Suljić Sokolović iz Tuzle, koja već nekoliko godina živi i radi u australskom Melbourneu, u Islamskom centru Deer park u ovom gradu promovirala je svoju petu knjigu „Čovjek koji je izgubio identitet“, koja se sastoji od kratkih priča, pjesama i sevdalinki.

“Draga braćo i sestre, hvala vam što ste dolaskom dali svoj doprinos ovom kulturnom događaju, a ujedno potvrdili svijest da ste, odnosno da smo Bošnjaci i da volimo i podržavamo sve što je za dobrobit našeg naroda, tj. naše Bosne i Hercegovine. Ova knjiga, zasigurno, jeste za dobrobit našeg naroda i naših novih naraštaja, jer je poučna, čuva našu povijest, našu tradiciju, našu jezičku baštinu… Jednostavno, čuva naš identitet i uči nas kako da ga ne izgubimo” – poručila je autorica tijekom promocije.

Moderator promocije bio je uvaženi ef. Muhamed Džidić, a, uz autoricu, promotori književnog djela bili su prof. Ramiz Muminović, urednik i voditelj bosanskog radija u Melbourneu, i počasna konzulica BiH u Australiji, Đemila Talić Gabriel.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI