fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

LGBTIQ: Sramite se!!!

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba

SARAJEVO - Na dan Gospodnji, u Svetu Nedjelju dana 08.rujna 2019. godine s početkom u 12,00 sati (po uzoru na znameniti Western „Točno u podne“, redatelja Freda Zinnemanna, s glavnim glumcem Garyjem Cooperom), najavljena je tzv. “parada ponosa“ ulicama Sarajeva što je za taj multi-kulti, multi-etnički i sekularni grad kako ga vole nazivati sljedbenici euroatlantskih integracija presedan bez premca. Mnoge muslimanske i katoličke vjerske organizacije i udruge su digle svoj glas protiv održavanja te manifestacije, gdje su najdalje u osudi iste otišli iz muslimanskog udruženja „Mladi Muslimani“ koji pozivaju sve građane Sarajeva, na bojkot te tzv. “parade ponosa“ koju su prekrstili u „paradu srama“. Isto tako iz tog udruženja prozivaju međunarodne dužnosnike u BiH koji podržavaju tu manifestaciju optužujući ih za neprijateljsko i destruktivno djelovanje protiv građana Sarajeva ali i protiv svih građana BiH koji drže do svojih tradicionalnih i vjerskih vrednota.

Isto tako osuda održavanja te tzv. “parade ponosa“ dolazi i sa strane katoličke crkve u BiH koja pod tim okupljanjem osoba LGBTIQ orijentacije vidi relativiziranje i amnestiranje grijeha.

Uvaženi kolumnist portala Dnevno.ba Josip Šimić Đinđić u svojoj kolumni objavljenoj na istom portalu različito tretira homoseksualnost i homoseksualne čini čije utemeljenje pronalazi u Svetom Pismu i stavu pape Franje koji kaže: “Ako je netko homoseksualac i traži Gospodina u dobroj volji,tko sam ja da mu sudim?“ Šimić naglašava kako se homoseksualnim činom zatvara dar života.

S druge strane pak zagovaratelji održavanja te parade su međunarodni dužnosnici u BiH od kojih valja izdvojiti veleposlanika SAD u BiH Erica Nelsona koji je deklarirani homoseksualac, mnoge javne osobe i političari te književnica i veleposlanica BiH u Češkoj Martina Mlinarević-Sopta (MMS), koji su najavili svoje sudjelovanje u toj paradi.

Tu tzv. “paradu ponosa“ odnosno „paradu srama“ u Sarajevu će osiguravati preko 1100 policajaca i snajperista koji će biti plaćeni proračunskim novcima građana BiH umjesto da u vrijeme održavanja te parade pohode Svete Mise u kojima se časti i slavi Božja Riječ koja brani održavanje takvih parada, homoseksualne nastranosti, ili njihove seksualne čini i oštro im se protivi sukladno nauku Crkve, odnosno nauku svih vjera ove planete.

Premda je pisac ovih redaka u više navrata pisao protiv tzv. “parada ponosa“ tih osoba ovdje bih se pozabavio uzročno-posljedičnim svezama nastanka homoseksualnih sklonosti bez naglašavanja homoseksualnih čini.

Sotona kao kralj laži koji „nit sije, nit žanje, već samo ubire plodove“ na sve moguće načine želi ubiti život na ovoj planeti, odnosno smanjiti ga na “podnošljivu mjeru“ svojih slijepih poslušnika koji negiraju Boga i Njegove zakone. U tom smislu im je najinteresantniji udar na obitelj kao esencijalnu zajednicu života, koja svoje izvorište traži i pronalazi u braku kao trajnoj i neuništivoj zajednici muškarca i žene. Znači ime brak se veže isključivo i jedino za zajednicu muškarca i žene i nikako drugačije. Brak je ime koje je vječno, trajno i neuništivo kao i dionici tog braka: muškarac i žena. Znači ime kao što je ime „Crvena Zvezda“ ili Hajduk i sad pomislite da netko pokuša ta imena prekrstiti u neka druga, tako da se Crvena Zvezda od sutra zove Hajduk ili Hajduk da se zove Crvena Zvezda? Mislim kako bi takvim pokušajem padale glave s ramena. Stoga nitko nikada ne smije i ne može u ime Braka, trajne i neuništive zajednice muškarca i žene legalizirati neke druge zajednice u kojima svoje mjesto pronalaze istospolne osobe. No, one ih danas pronalaze zahvaljujući garniturama vlasti u svim državama svijeta, osim rijetkih u kojima to sjeme zla još nije našlo plodno tlo.

Sada se postavlja pitanje kako se postaje homoseksualac ili lezbijka, te sve druge osobe takvih seksualnih sklonosti? Tragajući za svojim poslušnicima Sotona ih najprije i najlakše pronalazi u osobama ispražnjenim od svih obzira i osjećaja, pa se postavlja tko su oni, odnosno u kojim oblastima života ih ima najviše? Tragajući za tim odgovorima nameće se kao logičan odgovor da ih je najviše u sferi politike odnosno među političarima, jer de facto i de iure oni donose zakone kojima se legaliziraju tzv. “parade ponosa“, legaliziraju tzv. “brakovi“ tih osoba, a konačno i legaliziranje usvajanja djece u te tzv. “bakove“. Sada se opet postavlja pitanje zašto to rade političari kao vodeće sluge i marionete na koncu sotone?

Imajući u vidu kako vodeći političari ovog izopačenog svijeta imaju sve benefite (novac, moć, bogatstvo, ljude itd.), oni su sve isprobali i sve iskusili. Preljube, droge, alkohol, inceste, pedofiliju, kocku, te sve druge strasti ovog svijeta u kojima caruje kao nedodirljivi kralj novac što im je nakon svega preostalo? Ostalo im je oprobati kako je to biti u krevetu s osobom istog spola. Nakon što su i to isprobali shvatili su u rijetkim trenucima sa samim sobom kako je taj čin grijeh protiv temeljnog postulata nastanka svijeta: života čiji je kreator Svemogući Nebeski Otac, pa su stoga odlučili braniti taj grijeh pred svijetom, pravdajući ga kao tzv. “različitost“ a ne grijeh i tako je krenula obrana njihovog protubožjeg i protuprirodnog čina urbi et orbi i ta obrana svoj vrhunac doživljava unatrag nekoliko zadnjih godina. U svim parlamentima država tzv. “modernog svijeta“ legaliziraju se istospolne zajednice, usvajanje djece u takve zajednice, propagiraju i se i podržavaju tzv. “parade ponosa“ a nitko im ništa ne može jer imaju vlast a samim time i moć. Tim novcima i moći traže i pronalaze nove sljedbenike i sluge Sotonine i pronalaze ih u svim sferama života, ali uvijek među onima koji imaju novac i moć bez obzira u kojim sferama života obitavaju. Pa su tako za njima krenuli vlasnici novinskih kuća, glazbenici, umjetnici, sportaši, gospodarstvenici, koji robuju samo jednom Bogu a on je novac, te se povorka takvih sljedbenika Sotone svakim danom produžuje i njoj se priključuju i oni koji su tek iz puste radoznalosti upali u zamku homoseksualizma i sada su robovi te nastranosti i izopačenosti.

Bez obzira što su te tzv. “različite“ osobe ogromna manjina u odnosu na one druge, koje s pravom nazivamo normalnima koji su zahvaljujući mainstream medijima u rukama ovih potonjih proglašeni kao fašisti, zatucani, necivilizirani, nedemokratični, ljudi koji ne žive u 21 stoljeću, glas ovih prvih se jače i dalje čuje jer u rukama imaju sve kako smo to već naglasili. Bez obzira na prozivanje vjerskih udruga iz reda Muslimana i Katolika na održavanje takvih parada oni održavaju svoje parade izrugujući se svima koji ih osuđuju a samim time i Bogu koji je propisao Zakone u kojima mjesta njihovom grješnom životu i njihovim nastranostima nema. Samim time moglo bi se reći kako Sotona uvjerljivo vodi u I poluvremenu utakmice života koja se u neregularnim i neravnopravnim uvjetima vodi ulicama svijeta, pa i danas – 08.rujna 2019. godine u Sarajevu, u kojima te namaskirane šarene laže defiliraju u duginim bojama izrugujući se ljudima. Sudac te utakmice je debelo na njihovoj strani jer ima u zaštiti sutra u Sarajevu preko 1100 policajaca, snajperista, američkog veleposlanika u BiH, deklariranog homoseksualca, te spisateljicu i veleposlanicu BiH u Češkoj MMS.

Današnjom paradom kao i svim do sada održanim paradama iste ili slične namjene Sotona je već postigla određeni cilj a on je dovođenje u zabludu mnogih koji nisu načisto sa samim sobom i svrhom svog i ovog života pa mnogi prihvaćaju termin tzv. “različitosti“ pod kojom se ne krije različitost koju je Bog stvorio na ovoj zemlji, već uvijek i zauvijek u jedinkama različitih spolova a ne među istim jedinkama što zagovara Sotona preko svojih slugu koje će danas hodati ulicama tog tzv. “multi-kulti, sekularnog ili različitog“ Sarajeva koje kao takvo nikada nije postojalo niti će postojati osim u glavama onih koji podržavaju tzv. “paradu ponosa“ koja se s pravom može nazvati paradom srama kako to opravdano navodi udruga Mladi Muslimani.

Nadovezujući se na izlaganje uvaženog kolumniste portala Dnevno.ba. Josipa Šimića-Đinđića doista homoseksualizam ne smijemo i ne možemo tretirati kao grijeh ali homoseksualni čin možemo i moramo. Takve osobe su upale i kolotečinu tog grijeha i ne smijemo ih zbog toga suditi ali smo dužni njima i svima drugima koji smatraju kako su oni potpuno “normalni“ reći kako nisu jer svojom šutnjom mi ih potičemo na činjenje takvog grijeha. Dužni smo im pomoći, a pomoći im možemo samo na način ukoliko ih sukladno našim mogućnostima svakodnevno pozivamo i prozivamo da se okanu tih tzv. “parada ponosa“ jer tim paradama oni zapravo pokazuju svoju sramotu. Svi mi znamo kako oni postoje, kao i mnoge druge invalidne osobe ali ne trebaju javno hodati ulicama i propagirati svoju sramotu ili svoje hendikepe jer ih nitko ne dira, ne diskriminira, ravnopravno su uključeni u sve sfere života i mogu biti uspješni u svemu kao i druge osobe koje nisu kao oni „različiti“. Stoga umjesto da propagiraju svoju tzv. “različitost i ugroženost“ bolje bi im bilo prihvatiti svoj sram kao činjenicu, okrenuti se putu Gospodnjem na kojemu će njihovo breme zajedno s njima nositi Spasitelj svega svijeta Isus Krist koji će ih odvesti do našeg Gospodina. Stoga pozivam i prozivam sve one koji misle isto kao ja da uvijek i zauvijek svugdje dok dišu, dok pišu, dok budni sanjaju, dok vode ljubav sa osobom različitog spola kako to Bog zapovijeda a ne Sotona, dok šetaju pored rijeke ili ulicama gradova kojima prolaze tzv. “parade ponosa“ odnosno parade srama, kao najveću pomoć tim osobama na sav glas i punim plućima kažu:“LGBTIQ: SRAMITE SE!!!“, jer im tako pružaju najveću pomoć u njihovom povratku na stazu života.

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});