fbpx

LIVESTREAM: Željko Komšić predstojećeg ponedjeljka u Ljubljani održava Međunarodno predavanje!

Autor: Dnevno.ba

LJUBLJANA - Međunarodni institut za bliskoistočne i balkanske studije (IFIMES) u okviru ciklusa predavanja „Zapadni Balkan i EU“ poziva na predavanje člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića s naslovom "Budućnost Bosne i Hercegovine: Kako ubrzati integracije EU i NATO?"

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 21. siječnja 2019., u 16.00 sati, u hotelu “Lev”, 13. kat, dvorana “Grad”, Vošnjakova 1, Ljubljana.

Poslije Općih izbora u Bosni i Hercegovini, koji su održani 7. listopada 2018.godine, država se ponovno našla na raskrsnici između političkih snaga, koje su za ulazak u EU i NATO i između onih koji se tome suprotstavljaju.

O aktualnim događanjima i o budućnosti Bosne i Hercegovine na putu u EU i NATO predavat će Nj. E. Željko Komšić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Njegova nastojanja usmjerena su ka jednakopravnosti svih građana Bosne i Hercegovine, bez obzira na etničku ili vjersku pripadnost. U svojem predavanju će govoriti o tome kako ubrzati put Bosne i Hercegovine u EU i NATO i kako ojačati regionalnu i susjedsku suradnju, ističe se u najavi predstojećeg događaja.

Predavanje će biti na jezicima naroda u Bosni i Hercegovini, poslije predavanja slijedi razgovor, kojeg će voditi doc. dr. Zijad Bećirović i Bakhatyar Aljaf.

Prijenos u živo na linku:

http://www.ifimes.org/en/livestream

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI