LUKA MODRIĆ RAZAPET U SRBIJI: Optužen da je dio špijunske mreže u Srbiji!

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Srbijanski Blic je preko cijele naslovne stranice objavio ilustraciju Luke Modrića uz naslov “Luka Modrić plaćao hrvatskog špijuna u Srbiji?”. Ovo je predstavljeno kao novo otkriće o hrvatskoj špijunskoj mreži u Srbiji. Inače,Službena Srbija ovih je dana pokrenula obavještajno-medijsku harangu kako bi svojoj javnosti dokazala da je hrvatska Sigurnosno-obavještajna agencija stvorila obavještajnu mrežu u Srbiji.

U bizarnom članku da je Modrić “pristao financirati cijelu ovu špijunsku operaciju SOA-e u Srbiji jer ga je Kraljević optužio da je lažno svjedočio protiv Zdravka Mamića”, navodi Dnevno.hr.

Hrvatska Sigurnosno-obavještajna agencija (SOA) oštro je u priopćenju odgovorila srpskoj sigurnosnoj službi BIA-i koja je objavila kako je podnijela kaznenu prijavu protiv hrvatskog državljanina zbog špijunaže u korist Republike Hrvatske.

SOA je u priopćenju prozvala srpsku stranu da je konstruirala cijeli slučaj kako bi se skrenula pažnja s afera koje potresaju Srbiju, u prvom redu korupcije, šverca oružjem te navodnog pokušaja ruske sigurnosne agencije GRU da vrbuje jednog časnika Vojske Srbije.

Podsjetimo, BIA je u petak izvijestila da su u Srbiji podnesene prijave protiv djelatnika MUP-a RH Nikole Kajkića te bivšeg djelatnika MUP-a Srbije Dražena Letića zbog špijunaže po nalozima pripadnika hrvatskih sigurnosnih i političkih struktura, podsjeća Dnevno.hr.

Zanimljivo je da su srpski mediji u sve umiješali i jednog hrvatskog nogometaša – Luku Modrića.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI