fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MAMIĆ I DALJE VLADA DINAMOM? Na njegovu zadnju izjavu reagirao i klub

Autor: Dnevno.ba

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa i prvi čovjek Dinama, koji je pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz kluba, pohvalio se tijekom jednog slavlja da je upravo on zaslužan za dolazak Petra Bočkaja iz Osijeka u maksimirski klub.

“Dok smo se svi skupa veselili, ja sam i radio jer ste me inspirirali. Takvo ste mi vino točili da sam večeras kupio Bočkaja”, poručio je Mamić, indirektno potvrdivši da i dalje vlada Dinamom. No, Mamić se tu nije zaustavio.

“To je samo početak”, dodao je uz pljesak prisutnih.

S obzirom na Mamićeve riječi i činjenicu da se one mogu protumačiti kao znak da on i dalje upravlja klubom, Index je poslao upit u Dinamo i zatražili su njihovo očitovanje.

”Dinamo je u svom priopćenju objavljenom u petak 24. prosinca objasnio sve okolnosti transfera Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo. Iz navedenog priopćenja jasno je da je transfer napravila Uprava te stoga nemamo potrebu posebno komentirati navode iz vašeg upita”, poručili su iz Dinama, a onda su se osvrnuli na njihovo viđenje tretmana kluba u medijima:

”Ne možemo ne primijetiti da je ovaj konkretan transfer kod dijela medija pobudio potrebu obezvrijediti prijelaz igrača Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo pa smo tako u proteklih nekoliko dana mogli pročitati različite neistine o trajanju ugovora Bočkaja s njegovim dosadašnjim klubom, visine plaćene odštete ili navodnom odlasku nekih Dinamovih igrača u Osijek kao dio transferne odštete. Uprava Dinama nastavlja s aktivnostima usmjerenim prema dodatnom pojačavanju prve momčadi o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost i navijače.”

Mamić, koji iz utočišta u Međugorju vodi klub koji je opljačkao, svaki uspjeh Dinama prati poslanicama na Facebooku, kojima veliča svemoć svog kluba i svoje zasluge za to. U bijegu nije sam, u njemu mu se pridružio i njegov brat Zoran, s kojim zajedno vlada klubom koji su opljačkali. On je pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, donosi Bild.ba.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});