fbpx
Foto: Fena

‘MANI SE MENE BAKIRE’ Radončić žestoko odgovorio Izetbegoviću

Autor: Dnevno.ba

Nakon što je predsjednik SDA Bakir Izetbegović sinoć iznio svoja predviđanja o rezultatima stranaka na Općim izborima, počele su pristizati reakcije.

Prva je stigla od predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića, kojem je Izetbegović predvidio upola manji broj glasova.

Radončićevu reakciju prenosimo u cijelosti:

Predsjednik SDA gospodin Bakir Izetbegović je u novom intervjuu, iz donedavne faze javnog komplimentiranja meni kao političaru, ponovno ušao u fazu teških udaraca. Predvidio je, čak, ni manje ni više, nego da će SBB politički potpuno nestati!? Kako već duže vrijeme javno ne primjećujem njegove neiskrene pohvale ili iskrene udarce koje mi godinama naizmjenično upućuje, odgovorit ću jednostavnom konstatacijom: SBB i naša ideja razvoja, izgradnje i stabilne i nedjeljive BiH će politički sigurno opstati, a SBB će biti i dio oporbenog pobjedničkog tima.

Ali, za tebe Bakire, uopće nisam siguran. Neću te ja sklanjati i mani se mene. Bećirović i ujedinjena oporba, uz pomoć nezadovoljnog naroda, imaju povijesni izazov da završe trodesetljetno dinastičko vladanje i tako uvedu Bosnu i Hercegovinu u klub ozbiljnih europskih i zapadnih političkih standarda i demokracija. Tebe to ne zanima i krajnje je vrijeme da pustiš druge da to napokon urade.I, na kraju, pravim veliku razliku između tvog neminovnog političkog odlaska i ostanka reformirane SDA na političkoj sceni.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI