fbpx

Manijak ubijao taksiste i njima hranio krokodile

Autor: dnevno.ba

Naš je svijet prepun svakojakih čudaka i zastrašujućih psihopata, koji ponekad svoje ludilo vide i kao priliku za biznis. O ovim posljednjim svjedoči i slijedeća vijest, pristigla iz daleke Indije:

Policija indijske prijestolnice New Delhi izvijestila je o uhićenju serijskog ubojice Devendera Sharme, zvanog „Doktor smrt“, koji je tijelima svojih žrtava hranio krokodile. Manijak je priznao kako se tim „biznisom“ počeo baviti još prije 25 godina.

Poduzetni Sharma u to je vrijeme uspio pokrenuti i posao s balonima ali i provesti stotine ilegalnih operacija presađivanja bubrega.

Njegova posljednja kriminalna shema bila je posebno okrutna. Pozivao bi taxi-usluge, moleći prijevoz do udaljenih mijesta, gdje bi nakon toga taksiste ubijao. Kako bi uništio tragove zločina tijela bi bacao kao hranu krokodilima, a aute prodavao. Na taj je način žrtvama postalo čak 50 taksista. Svaka od tih smrti donosila mu je nešto manje od 300 američkih dolara.
Sharma je bio uhićen 2004. g. i osuđen na doživotnu robiju, ali je u siječnju 2020. g. uspio pobjeći. Nije navedeno je li u tom razdoblju nastavio „poslovati“ po prijašnjoj shemi.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI