fbpx

‘METLA’ KOD DALIĆA! Rebić i Petković prvi su na popisu za ‘odstrijel’, ali tu je i još jedan veliki kandidat

Autor: Dnevno.ba

Onaj koji zaslužuje naklon do poda također nije donio odluku.

Zlatko Dalić prvo će se odmoriti, a onda, nakon puno prespavanih noći, morati napraviti konkretne rezove. Učinit će to brzo, jer već početkom rujna slijede tri utakmice u nizu, kvalifikacije su pred vratima, neće biti previše vremena…

Onaj koji zaslužuje naklon do poda također nije donio odluku.

“Budućnost? Pa moram se odmoriti i dobro razmisliti što dalje”, odgovorit će Modrić na pitanje namjerava li predvoditi nacionalnu momčad na SP-u 2022 u Kataru.

Novi Vatreni za SP

U studenom/prosincu 2022. godine, kad je termin za Svjetsko prvenstvo, Modrić će imati 37 godina, a vrlo vjerojatno tad više neće nositi dres Reala i pitanje je gdje će i s kojom minutažom – nastupati.

No, idemo redom. Vratar je siguran, tu dvojbi nema. Livaković je sadašnjost i budućnost hrvatske reprezentacije, čvrsta jedinica koju neće dirati.

Obrana? One u koje će Dalić sigurno dirati su Dejan Lovren i Domagoj Vida. Vrsaljko je već tijekom ovog Eura zapravo otišao na klupu za rezerve, a očekuje se od Ćaleta-Cara, Gvardiola, Juranovića i Barišića da preuzmu “uzde” zadnje linije.

Veza? Ako se Modrić oprosti, ako ništa, Hrvati su tradicionalno jaki u veznom redu. Mateo Kovačić dovoljno je iskusan da preuzme vodstvo zajedno s Marcekom Brozovićem. Tu je Vlašić, kao i Pašalić, a tu iza ugla su i Ivanušec, Majer.

Napad je najviše razočarao. Kramarić je više puta ponovio da on s 20 golova u Bundesligi zaslužuje mjesto u prvih 11, a njegov promašaj protiv Španjolske koji mu je servirao Oršić kod 3:3 još čemo pamtiti.

Bruno Petković potrošio je sve kredite, a o Anti Rebiću dovoljno smo pisali. O njegova tri gola u 40 i kusur utakmica. Oršić zaslužuje priliku, pa čak i Budimir…

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI