fbpx

MILORAD DODIK “Bošnjaci ne razumiju da pravo na BiH imaju svi jednako”

Autor: SRNA

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je u BiH poražena bilo kakva mogućnost zajedničkog života u postojećem političkom okviru.

Kako je konstatirao, to je tako “jer jedan narod i njegovi politički poredstavnici ne razumiju da drugi u BiH ne vide ni prošlost ni sadašnjost ni budućnost kao oni, ne vide susjede kao oni, niti razumiju da pravo na BiH imaju svi jednako”.

“Provođenje politike žrtve, po kojoj je netko stalno dužan da ti ispunjava želje, plaća štetu, daje donacije, odlučuje i radi umjesto tebe, je politička infantilnost iz koje sarajevski, uglavnom bošnjački političari nikako da izađu”, tvrdi Dodik.

Na pitanje Srne da prokometira izjavu predsjednika SDA Bakira Izetbegovića da Srbija i njen predsjednik Aleksandar Vučić ne treba da šalju cjepivo ili žito u BiH, niti da govore lijepe riječi, ali da očekuje da se prestane s progonom branitelja, Dodik je poručio da ni Srbija ni Republika Srpska ništa nisu dužne BiH, ni moralno ni materijalno.

Član Predsjedništva BiH je rekao da je Republika Srpska zahvalna Srbiji na svemu, posebno na cjepivima koje su nesebično dijelili sa svima nama kada su i građanima Srbije bile potrebne.

“Zašto Izetbegović tada nije rekao Vučiću i Srbiji ne treba nam cjepivo i zašto je više tisuća ljudi iz FBiH išlo na cijepljenje u Srbiju?”, pitao se Dodik.

Autor: SRNA

ZADNJE VIJESTI