fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Milorad Pupovac kao “utjelovljeni” prijekor!

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba

KNIN - Doista nema jadnijeg naroda i jadnije države od hrvatskog i Hrvatske. Tu ne treba zaboraviti i BiH, šugavu, nakaradnu, banana državu. Državu pod međunarodnim protektoratom. Poligonom za promicanje razno-raznih međunarodnih i domaćih interesa. Dijelom tzv. “regiona“ pogodnim i podobnim za istresanje mnogih otrova. Znanih i neznanih otrova od kojih obolijevaju mnogi premda i ne znaju kakvih. Ipak ovdje u fokusu razmatranja nije takva BiH već RH koja je pogurila svoja ponosna ramena, premda pobjednica u Domovinskom ratu nad znatno nadmoćnijim neprijateljem u opremi i naoružanju jer RH za razliku od velikosrpskog osvajača te svih prethodnih osvajača ima ljude koji imaju onu „stvar“a ta „stvar“ uvijek pobjeđuje svugdje. Naprosto je nevjerojatno kako jedna država koja ima pobjednički mentalitet u ratu u miru dobIje podanički mentalitet i svakome se klanja, od svakoga zazire kao da je tijekom svakog rata iscrpila sve svoje ljudske i mentalne mogućnost.

Ovih dana kao i mnogo puta predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti u RH više pozornosti pridaju Miloradu Pupovcu, zastupniku srpske manjine u Saboru RH nego masovnom egzodusu domicilnog stanovništva i sve većem priljevu migranata na njene granice. Doduše donekle bi se i moglo prijeći preko njihovih opskurnih izjava u svezi javnih istupa Milorada Pupovca, honoriranog protivnika RH, ili kako to jednom za nekog lika napisa u svom romanu Dostojevski “utjelovljeni prijekor“, no postaje zabrinjavajuća medijska pozornost koju čak i naša Sveta Katolička i Apostolska crkva preko Biskupske konferencije u RH posvećuje istupima Pupavca, pa čak i menagment M.P.Thompsona jer se Pupovac (u prijevodu Pupavac) okomio i na dio naše crkve i Thompsona prozivajući ih kako i jedni i drugi rade na rehabilitaciji Ustaštva u RH, jer ne osuđuju napade na „mirne Srbe“ oko Knina i diljem RH kada su napadnuti dok su gledali utakmicu Crvene Zvezde, te promiču ustaški pozdrav Za Dom Spremni. I upravo zbog prevelike medijske pozornosti koja seposvećuje tom dokazanom protivniku RH u rekordno kratkom roku se privode pripadnici Torcide koji su „naime“ organizirano napali “mirne Srbe“ u ugostiteljskom objektu u kojemu su „mirno” gledali utakmicu svoje“Zvezde“, i ničim “izazvani“ bili napadnuti kao da ih je napala organizirana skupina neofašista, neoUstaša, koje je „celi civilizirani svet“ davno osudio, dok, ama baš svi javni mediji u rukama države objavljuju kao udarne vijesti uhićenja tih navijača, dok se predstavnici oporbe, tj.lijevih političkih “partija“ u RH naprosto takmiče tko će dati veću podršku napadnutim Srbima osuđujući buđenje fašizma i Ustaštva u RH.

Nekako upravo u to vrijeme „napada“ na te Srbe u Kninu niti jedan javni mainstream medij ne obraća pozornost na sahranu posmrtnih ostataka nevino ubijenih Hrvata(294) prigodom „oslobođenja“ Zagreba od strane partizana 1945. čija mentalna djeca u Kninu gledaju utakmicu Zvezde kojima se daje veća medijska pozornost nego pobijenim Hrvatima.

Biskupska konferencija i menagment Thompsona su dali razumno priopćenje na njegov istup ali zarsmo dotledošli? Zar smo došli dotle da se ama baš svatko u ovoj državi, žabokrečini ili vukojebini, za koju su mnogi dali svoj život, dijelove svog tijela i psihu mora stidjeti svojih političkih predstavnika pa i dijela katoličke crkve koji se kao školarci pravdaju pred izjavama i medijski popraćenim nastupima Milorada Pupavca (Pupovca)? On koji predstavlja minornu skupinu srpskog stanovništva u RH a uz to je uhljeb koji godinama,od završetka Domovinskog rata troši desetine milijune kuna za svoje privatne svrhe preko srpskog kulturno-umjetničkog društva te Srpskih novosti, glasila koje promiče poraženu velikosrpsku, četničku ideologiju u slobodnoj i suverenoj RH, te je na čelu stranke SDSS, koju je osnovao i utemeljio ratni zločinac Goran Hadžić, uzima sebi za pravo blatiti sva domoljubna nastojanja hrvatskog puka ma s koje strane ta nastojanja dolazila. On ide tako daleko da uspoređuje RH s NDH i ovoj prvoj predviđa brzi kraj, nadajući se uzaludno jadan kako će RH doživjeti istu sudbinu kao NDH u kojoj je čitav jedan narod bio stavljen pred egzekuciju, gdje je pobijeno svirepo preko 500 000 nevinih Ustaša, domobrana, domoljuba, svećenika i časnih sestara.

Kako bi se jadni predstavnici političke vlasti u još jadnijoj RH opravdali od njegovih napada daju nevješte izjave kako je neprimjereno uspoređivati RH s NDH čime upadaju u jamu i vučju zamku iz koje nema povratka za njih, poput nevinih hrvatskih žrtava Jazovki, Hudih jama i stotina drugih,umjesto da stanu nogom na vrata Domovine i kažu: NDH je kao i RH bila vjekovna čežnja i želja hrvatskog naroda od svih agresora a poglavito od veliko-srpskih agresora,dok su Ustaše bile regularne oružane snage hrvatskog naroda. Niti NDH a ni Ustaša se domoljubni hrvatski puk ne smije i ne treba stidjeti.

Ne treba se stidjeti niti starohrvatskog pozdrava ZDS a ni prvog bijelog polja na hrvatskoj trobojnici koja kao spomen na povijesnu istinu stoji na crkvi Svetog Marka u Zagrebu koja je tik do Vlade i Sabora RH.Stidjeti se trebaju oni koji napadaju NDH i Ustaše jer su dio udruženog zločinačkog projekta kojemu je cilj bio pobiti i porobiti zauvijek cijeli jedan narod za što postoje mnogobrojni dokazi.Nikakva rehabilitacija Ustaštva nije na djelu jer je kontinuitet NDH, ustaša, RH, ZNG, te pripadnika HV-e jedan i jedinstven proces koji ne umire nikada.Proces u kojemu iznad svih njih neumorno bdije i čuva ih milosrdni nebeski Otac koji je milosrđe i ljubav kojeg Milorad Pupavac (Pupovac) te mnogi anti-hrvatski elementi od završetka Domovinskog rata u RH i BiH negiraju. I tu leže odgovori na istupe Pupavca(Pupovca), Plenkovića, Anke Mrak-Taritaš, Davora Bernardića, kao perjanica velikosrpske politike i ideologije.

A ta politika je utemeljena na protu Božjim i protu prirodnim zakonima čiji su vjerni sljedbenici navedeni te na tisuće drugih sluga i sluškinja iste politike.I dok god se jednom za svagda ne stane nogom i ne kaže: “Dosta vas je više zlotvori i sluge sotonine“, dotle će razno-razni Pupavci blatiti i vrijeđati najintimnije i najdublje osjećaje hrvatskog naroda pobjednika u svim prošlim i budućim ratovima, dok ovaj sadašnji rat prividno hrvatski narod gubi jer zahvaljujući svojim podaničkim slugama međunarodne politike ne koristi instrumente koji mu stoje na raspolaganju kao i svim suverenim državama ovog svijeta.A ti instrumenti režu učinkovitije od skalpela precizne ruke kirurga koji odstranjuje bolesno tkivo iz organizma kako ne bi zarazilo zdravo. I dok god se ne učini tako to bolesno tkivo će sve više napredovati u liku Milorada Pupovca (Pupavca) i njemu sličnih. A svi znaju gdje završavaju odstranjena bolesna tkiva. Z a neke je i bolje da ne znaju.

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});