fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MIRKO FILIPOVIĆ: Meni će oni “klošarluk” prodavati!?

Autor: B. Kvesić

VUKOVAR - Mirko Filipović, najbolji MMA borac iz Hrvatske i legenda u svijetu borilačkih vještina je ovaj vikend bio kršteni kum Loreni u Vukovaru, no, napisao je na Facebooku, prekrasan dan je pošao po zlu kad je s porodicom i prijateljima otišao u tamošnji restoran.

– I tako sjeli mi, konobari prvo donijeli toplu kolu i to u bocama od dvije litre, što nije po zakonu, pa ne moš točiti sokove iz boca od dvije litre, al ajd baš me briga… i stize teleća ragu juha ili bolje mrkvina ragu juha jer je bilo 5 deka mesa i kila mrkve po zdjeli. i stigle 4 zdjele juhe, a nakon toga i 4 ovalčića sa teletinom i ‘mladom janjetinom’ koja po mojoj procjeni nije bila ispod 90 kila kad je išla pod nož.

Probao sam zagrist komad, ali sam odustao. teletina još kako tako mogla proć, a pomfrit je ispečen u ulju koje se koristilo čini mi se i prošle godine kad su krizme bile, nabraja Cro Cop. No, kako je napisao na Facebooku najviše ga je razljutio račun, koji nije ni dobio.

– Mislim si ne može to ni 1000 kuna koštati, al izvadim 1500 kad mi veli konobar 2360!! Slušam i ne vjerujem. Platim, al račun mi nitko ne daje.. evo ga konobar, rekoh sine daj mi račun da imam za uspomenu. Donese mi račun, al gazda i nestade, otvorim račun jer me živo zanimalo šta to košta toliko, od hrane za k… do toplih sokova u rinfuzi.

Gledam račun i ne vjerujem, naplatili su 17!!!! kava (naručene i donesene 4) 17!!! juha posluženih u par zdjela, 17!!!!!! salata, a niti sam je ja jeo niti sam ikada u životu salatu bilo koju probao kao ni pola klinaca što ju nije jelo. Uglavnom klošarluk kakav nisam doživio, zgroženo je napisao Filipović na svom Facebook profilu. Također, Filipović je napisao da je jeo po restoranima od Tokija, Sydneya, New Yorka i onda mu u rodnom kraju ‘prodaju klošarske štoseve’.

– Nije stvar cifre, boli me patak koliko ručak košta, ali da se ljudi uopće usude takav klošarluk prodavati, pa to je strašno… Nisam htio cirkus raditi zbog svoje kumice i ostalih gostiju, ali gazda je zaslužio volej u guz… da ga pamti cijeli život, a meni bi se uljepšao dan, zaključio je Cro Cop.

Autor: B. Kvesić
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});