fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Mirno okupljanje građana Novog Travnika zbog tragične nesreće

Autor: Fena

NOVI TRAVNIK - Nakon sinoćnje prometne nesreće u kojoj su poginule dvije, a ozlijeđene tri osobe, građani Novog Travnika okupili su se u subotu na gradskom trgu u toj općini, u znak prosvjeda zbog nesigurnosti koju uzrokuje prebrza i neodgovorna vožnja.

U prometnoj nesreći sinoć su poginule 30-godišnja H.A. i njezina maloljetna kćerka, dok je troje djece ozlijeđeno.

Iz MUP-a Srednjobosanske županije (SBŽ) potvrdili su da je u krvi 34-godišnjeg vozača R.N., koji je priveden, bilo više od tri promila alkohola.

Općinski načelnik Refik Lendo kazao je danas da se nadležne institucije trebaju pobrinuti da se ovakve tragedije više ne ponavljaju te da tužiteljstvo i sud imaju ključnu ulogu.

“Treba učiniti sve da se ne dozvoli ovakvim ljudima da divljaju po gradu. Svi koji obavljamo određene funkcije imamo odgovornost… Više puta sam upozoravao da u našem gradu ima 20 ljudi kojima treba oduzeti dozvole i kojima ne treba dozvoliti da sjednu u automobil” – kazao je Lendo novinarima.

Među okupljenim građanima, bila je i Saliha Malkoč koja je poručila da se, kao pješak, osjeća nesigurno na cesti.

“Juri se i ne smiješ ulicom hodati. Mene je prije mjesec dana auto na trotoaru udarilo. Nesigurno je” – ispričala je Malkoč.

U Novom Travniku je danas i sutra proglašen dan žalosti, a danas bi trebala biti završena obdukcija tijela nastradale žene i djevojčice.

POZNAT IDENTITET: Drogeraš Nermin Rustempašić pregazio majku i četvero djece!?

Autor: Fena
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});