fbpx

Mladić koji je ozlijeđen u navijačkim neredima u Mostaru još je životno ugrožen

Autor: Dnevno.ba

Mladić je nakon ukazane liječnike pomoći u kantonalnoj bolnici Dr. Safet Mujić hitno prevezen u SKB Mostar gdje je ustanovljeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede opasne za život-

Devetnaestogodišnji E.P.(2002) koji je u navijačkim neredima teško ozlijeđen i dalje je životno ugrožen. Hospitaliziran je na Odsjeku za neurološku anesteziju s jedinicom intenzivnog liječenja, rečeno je za Bljesak.info iz SKB Mostar.

Mladić je nakon ukazane liječnike pomoći u kantonalnoj bolnici Dr. Safet Mujić hitno prevezen u SKB Mostar gdje je ustanovljeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede opasne za život.

U SKB-u Mostar bio je podvrgnut hitnoj operaciji. Obračun više desetaka osoba dogodio se u subotu u popodnevnim satima kod nekadašnjeg mostarskog Hotela Ero.

Prema neslužbenim informacijama, do incidenta je došlo zbog ocrtavanja navijačkih grafita u tom dijelu grada.

Mostarska policija pucala je u zrak kako bi rastjerala sukobljene huligane.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić u izjavi za medije kazao je kako je do sukoba je došlo između dviju skupina mlađih osoba, vjerojatno navijača, odnosno huligana.

Kako je naveo došlo je do međusobnog gađanja kamenjem i pirotehnikom.

Tijekom nereda ozlijeđena su i dvojica policajaca kojima je pomoć ukazana u SKB Mostar.

“Za sada nema uhićenih osoba, a policija radi na identifikaciji i pronalasku osoba umiješanih u incident”, kazao je.

Navijačke nerede osudio je mostarski gradonačelnik Mario Kordić tražeći sankcioniranje prijestupnika, a na mjesto incidenta izašao je i ministar MUP-a HNŽ Slađan Bevanda koji je odbio komentirati sinoćnji incident rekavši da će se o svemu očitovati u nedjelju, prenosi Bljesak.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI