fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Modrić se emotivno oprostio od Ramosa: Brate, jako mi je teško. Nedostajat ćeš mi

Autor:

Luka Modrić je u Realu najviše vremena provodio s Ramosom i Marcelom družeći se intenzivno van travnjaka. Tako su obojica često bili njegovi gosti na Jadranu. I njihove obitelji se dobro poznaju.

Hrvatski kapetan Luka Modrić (35) u petak će predvoditi Vatrene u najvažnijoj utakmici na Euru, onoj protiv Češke. Modrić je, iako na reprezentativnim obavezama, našao vremena za javno se oprostiti od drugog velikog kapetana i vođe. Sergio Ramos (35) napušta Real Madrid i nakon devet godina veliki prijatelji više neće igrati zajedno.

– Prijatelju i brate, vrlo mi se teško oprostiti od tebe. Od prvog dana kada sam stigao u Madrid, bio si posebna osoba za mene. Patili smo i uživali, gubili, ali iznad svega, pobjeđivali. Bio si primjer kao suigrač i kapetan. Nedostajat ćeš mi. Već znaš da u meni imaš prijatelja. Hvala na svemu i sretno. Volim te, brate – napisao je Modrić na Instagramu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Sergio Ramos je igrač s najviše utakmica za španjolsku nacionalnu reprezentaciju i sa 180 nastupa apsolutni je rekorder. Bio je veliki šok kada ga je izbornik Luis Enrique izostavio s popisa, no brojne ozljede prošle sezone udaljile su ga i od kluba, što ipak nije bio glavni razlog. Do podjele je došlo oko novog ugovora i primanja za narednu sezonu.

Više od pola godine trajalo je ‘natezanje’ Real Madrida s predsjednikom Florentinom Perezom na čelu i kapetana Ramosa. Čekala se konačna odluka hoće li Ramos karijeru završiti na Santiago Bernabeu, ali dogodilo se ono čega su se navijači ‘kraljeva’ najviše pribojavali – legendarni kapetan napušta klub iako je na kraju bio spreman prihvatiti ponuđeni ugovor.

Za Real je odigrao 671 utakmicu, a kao stoper je uspio postići čak 101 gol. S ‘kraljevima’ je osvojio čak 22 trofeja – četiri Lige prvaka, pet titula La Lige, četiri Fifa Svjetska klupska prvenstva, dva Kupa Kralja, četiri španjolska Superkupa i tri Superkupa Europe.

Luka Modrić je u Realu najviše vremena provodio s Ramosom i Marcelom družeći se intenzivno van travnjaka. Tako su obojica često bili njegovi gosti na Jadranu. I njihove obitelji se dobro poznaju pa nema sumnje koliko je Modriću teško pao Ramosov odlazak,.

Autor:
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});