fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MONSTRUOZNO Grmojinom djetetu prijete likvidacijom: Patit ćeš k’o Mišo Kovač

Autor:

HSLS je jučer u sjedište Mosta simbolično poslao knjigu sociologa Maxa Webera “Politika kao poziv” kao podsjetnik na političku odgovornost, u svjetlu aktualnih Mostovih izjava o LGBT propagandi. Na današnjoj konferenciji HSLS-a o toj temi, Mostov Nikola Grmoja uzvratio je – darovavši Dariju Hrebaku knjigu liberalnog ekonomista Friedricha von Hayeka “Put u ropstvo”, izrazivši nadu da će se HSLS snažno zauzimati za poduzetničke slobode.

-Vi ste se potpuno predali, bacili u taj koruptivni zagrljaj HDZ-a. Ja sigurno nisam čovjek koji bilo kome negira bilo kakva prava u ovoj Hrvatskoj, vi imate slobodu reći svoje, ja svoje, rekao je Grmoja, saborski zastupnik Mosta.

-Meni je drago da smo se kolega Grmoja i ja očito pomirili jer stvarno bi mi bilo jako loše… Vidim da je reterirao, pa mi je to već zadovoljstvo da je reterirao po pitanju ove huškačke politike, nadam se da neće slijediti primjer Orbana, rekao je Hrebak, saborski zastupnik HSLS-a.

Grmoja je novinarima rekao i da je su on i njegovo dijete primili prijetnje smrću preko Facebooka te da zbog toga sinoć nije mogao zaspati do 3 sata.

-Više me uznemirila prijetnja smrću mom djetetu, slika djeteta u mrtvačkom sanduku i to da ću patiti kao Mišo Kovač i gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku, rekao je Grmoja, dodavši da će to vjerojatno prijaviti policiji.

Autor:
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});