fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MUČENJE SILOVATELJA Srpski robijaš otkrio strašne detalje iz zatvora: Glasovali smo hoćemo li ga ubiti, ja sam bio ‘za’

Autor:

Đorđe Vasiljević Atila iza rešetaka je proveo 13 godina, a svojevremeno je proglašen najpametnijim srbijanskim osuđenikom s kvocijentom inteligencije 141.

Govoreći o tome što se događa najtežim prijestupnicima u zatvoru, Vasiljević je opisao jedan slučaj iz 2006. godine.

Mučenje u ćeliji

– Siledžijama i pedofilima u istrazi može se dogoditi sve što možeš zamisliti. Te 2006. smo imali čovjeka koji je robijao s nama, a koji je bio osuđen zbog silovanja. On i još dvojica su silovali djevojku koja je prvo bila živa, a onda su nastavili to činiti i kada se ugušila. Osam mjeseci su njega drugi zatvorenici mučili u ćeliji. Svako jutro ustajem i čujem njega kako vrišti. Jedno jutro mi je dosadilo – počeo je priču Vasiljević.

Kako kaže, tada je pozvao nekoliko njih a ovog su stavili na improviziranu optuženičku klupu.

– Rekao sam im da mi ovo sad već počinje smetati i da mi ne pada na pamet da se zbog toga zatvaram u samicu. Jednostavno mi smetate. E sad, ili da ga ubijemo, ili da ga ostavimo na miru. Ja glasam da ga ubijemo, pa ćemo ga podijeliti na po dvije godine svakome – rekao je Vasiljević.

Prema njegovim riječima, samo je njegov kum glasao da ga ubiju dok su drugi glasali da ostane živ.

– E, rekoh im, onda ga od danas nitko ne smije dirnuti. Nek’ pere, nek’ čisti sobe, nek’ pere wc. Neću da mi vrišti ovdje. Ja sjedim, pišem pismo ženim a ovaj se dere jer ga spaljuju – kaže Vasiljević.

Dobio batine

Napominje kako to nije uradio zbog njega već zbog toga što on nije mogao slušati kako ovaj vrišti svaki dan. Vasiljević je ispričao kako je on osobno pretukao jednog od onih koji su robijali zbog teškog kaznenog djela.

– Ja sam osobno jednog nagazio i nije mi žao. Dobio sam poslije batine i dva dana samice. Ali mi nije žao. Nagazio sam onog što je izbo djevojčicu od 11 godina u Batajnici. On bio pijan, a ona mu pomogla da ustane. I ovaj izvadi nož i ubije je. Dok nas straža nije razdvojila, ubio sam boga u njemu – priča Vasiljević.

Autor:
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});