fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Fena

‘NA DOBROM SMO PUTU’ Nikšić: Preglasavanja više nema, učimo se jedni na druge

Autor: Dnevno.ba

Predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić kazao je kako su stranke “Trojke” i njihovi partneri na državnoj razini, HDZ BiH i SNSD, na dobrom putu iako “ima stvari oko kojih se teže dogovaraju”.

Predsjednik SDP-a je nakon razgovora s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem i predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom iskazao zadovoljstvo sastankom. Dodao je kako očekuje da će vladajuća koalicija popraviti stanje u zemlji što će građani i osjetiti.

Govorio je i o današnjoj sjednici Federalne vlade.

“Bila je hitna sjednica i pokazuje se već nova atmosfera. Moram reći da sve što je bilo na sjednici jednoglasno je usvojeno. Ne preglasavamo se”, istaknuo je Nikšić.

Dodao je kako predstoji nastavak na putu reformi kao i poboljšanje odnosa u entitetu FBiH.

“Mislim da smo na dobrom putu i da ima jedna fina energija. Učimo se još uvijek jedni na druge. Uspostavljamo porušene mostove povjerenja i kako dani prolaze, osjetim, da je sve bolje”, istaknuo je lider SDP zaključivši kako će to vrijeme pokazati, prenosi Bild.ba.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});