fbpx

Na slobodu pušten Nebojša Vukanović! Dočekao i skandiranje te poručio: “Nema kriminala iznad mene u ovome gradu, zgazit ću ih”

Autor: dnevno.ba

Poslanik u Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović pušten je na slobodu. Ispred same policijske stanice dočekali su ga sugrađani i novinari te je započeo aplauz i skandiranje "Vukane, Vukane".

“Ako nema pravde za narod neka nema mira za vlast. Ja sam jutros radio najsvetiju ljudusku dužnost, zgazit ću ih, dakle, najveću mafijašku grupu u ovom gradu, najopasniju mafijašku grupu koju predvode Bojan Stević i Milan Bosić. Ti kriminalci su odgovorni za raspadanje ovog grada. Došao sam da im to kažem u oči. Dakle, ja sam prošli put dobio četiri koverte na sudu. Ja sam platio Ili Tamindžiji zato što je Kuzamana ostavio bez posla. Pitam zašto neke kazne plaćam dva puta, nema odgovora.

Čestiti sudija me je osudio na 3.500 KM kazne. Pitate šta je kleveta, nema odgovora, meni su sad uzeli 70.000 KM. Prvo sam se branio, išao na sud, pa se žalio Vrhovnom sudu, pa Ustavnom pa kažu nisam na vrijeme. Ja sam prošao sve praovosudne instance, mafija je odlučila da me uništi, i ja imam sada da se branim. Garantujem vam da ću kadijama stati nogom za vrat, samo bože zdravlja. Kad tad ću uzeti Bojanu Steviću sve što je uzeo ovom narodu. Otimaju mi na pravdi boga 70.000 KM. Nema kriminala iznad mene u ovome gradu, zgazit ću ih”, poručio je Vukanović, a prenosi Dnevni avaz. 

Pogledajte video:

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI