fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

‘NAJGORI KLUB NA SVIJETU’ POSLAO PONUDU MESSIJU! Nisu nikog pobijedili četiri godine, sve su šokirali ovom ponudom

Autor: Dnevno.ba

Brojni klubovi odmah su ‘navalili’ na argentinskog čarobnjaka, a najzanimljivija ponuda stiže iz ove države!

Lionel Messi bar za sada nije više član Barcelone. Ovo je vijest koja se brzo proširila svijetom te zainteresirala milijune nogometnih fanatika.

Naravno, ne znači da Lionel ugovor neće produljiti u budućnosti, ali činjenica da ga nije produljio odmah govori nam da stvari u katalonskom divu i nisu tako sjajne.

Brojni klubovi odmah su ‘navalili’ na argentinskog čarobnjaka, a najzanimljivija ponuda stiže iz Brazila!

Ne smije postići puno golova

Naime, klub koji je poznat i kao ‘najgori klub na svijetu’ nije mogao odoliti omalenom Argentincu. Riječ je o Ibis Sport Clubu koji se natječe u najnižim rangovima brazilskog nogometa. Klub iz Brazila se čak nalazi i u Guinnessovoj knjizi rekorda, ali rekord i nije baš za pohvalu. Rekord koji drže je najduži period bez pobjede, a Ibis ‘ponosno’ nije pobijedio već tri godine i 11 mjeseci.

Twitter profil brazilskog kluba objavio je skicu ugovora s Messijem, a u ugovoru se nalaze doista bizarne stavke.

Lionelu nude ugovor na 15 godina koji bi startao s današnjim danom (1.7.2021.). Messijeva produktivnost odlučivat će o njegovoj plaći, ali prvo treba dokazati da plaću uopće i zaslužuje.

Nadalje, Messi ne smije postići puno golova, ne smije postati prvak, ne može nositi broj 10 na leđima jer je ‘desetka’ umirovljena u čast Mauru Shampoou. Zadnji Messijev ‘zadatak’ je taj da mora tri puta pred ogledalom reći da je Pele puno bolji nogometaš od pokojnog Diega Armanda Maradone.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});