fbpx

NAJVEĆA TAJNA ANDREJA PLENKOVIĆA! Žena koju mjesecima nitko nije vidio

Autor: dnevno.ba

Supruga predsjednika Zorana Milanovića poznata liječnica Sanja Musić Milanović u javnosti se sve češće pojavljuje.

Upravo je prva dama jedna od onih koji su u javnom prostoru popularizirali cijepivo protiv korona virusa. Nakon što se cijepljenjima bavila u Sisačko-moslavačkoj županiji, ovih dana nasmijana i odmjerena dočekivala je građane Zagreba koji su krenuli u taj proces.

Mnogi smatraju da je za razliku od ishitrenog i karakternog predsjednika Milanovića, koji se uspio zamjeriti dijelu javnosti, njegova supruga ta koja uživa simpatije sa svih strana političke pozornice. Kažu kako je ona jedina prva dama na svijetu koja se bavi cijepljenjem nacije, a isto tako navode i kako je ona za svojeg supruga odrađuje najbolji PR.

Dok se prvu damu u medijima i na raznim događanjima može sresti gotovo na dnevnoj bazi, supruga premijera Andreja Plenkovića tajanstvena Ana Maslać Plenković u javnosti se ne pojavljuje gotovo nikada. Tako je primjerice nismo imali prilike vidjeti u kampanji za parlamentarne izbore, nije se pojavila ni u noći izbora kada je Plenković slavio svoju veliku pobjedu, a o njoj se u medijima ne zna gotovo ništa. upućeni svjedoče kako je to osobni izbor premijerove supruge koja svoju djecu nastoji sačuvati podalje od javnosti, štiteći privatnost svoje obitelji. Nije sklona naslovnicama, interes medija čak joj pomalo i smeta, a posao svojeg supruga ne želi uključivati u svoj obiteljski život, koliko god se to nekome činilo nevjerojatnim.

Plenkovićeva supruga potpuno je posvećena svojoj djeci, redovito kuha, a uz to je i vjernica. Šef HDZ-a svoj obiteljski život uspješno skriva, a o samozatajnoj Ani poznato je tek da je pravnica rođena u Dubrovniku te da je supruga upoznala u Saboru, gdje je radila kao šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale. Krajem 2014. Ana je rodila sina Marija, dok je početkom 2017. godine na svijet donijela djevojčicu Milu. Iako se ne zna kad su se Ana i Plenković točno upoznali, zna se da su se vjenčali u listopadu 2014. godine, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin. Mediji su tada pisali da je Ana rodila sina na svoj 35. rođendan.

Posljednji put je hrvatska javnost mogla vidjeti Anu Maslać Plenković tijekom posjeta papi Franji. Ana se tad pojavila u crnoj kombinaciji, s potpisom hrvatskog brenda Nebo. U rukama je nosila kćerkicu Milu, a kasnije je jedan španjolski modni brend dječje odjeće fotografiju obitelji Plenković iskoristio za reklamu haljinice koju je nosila malena Mila.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI