NEVIĐENA TRAGEDIJA U BUGOJNU: “Korona mi je oduzela muža i dva sina, a sve su to pokušali prikriti”

Autor: dnevno.ba

U razmaku tri dana preminuli su otac Hajdurin (66) i Adis (42) Duraković od posljedice koronavirusa. No, ovu obitelj zadesila je nova tragedija - naime, preminuo je još jedan sin, Haris Duraković (41) isto od posljedica virusa, prenosi Večernji list.

Brat i stric preminulih Kemal Duraković za Dnevni avaz je izjavio kako majci nisu ni stigli reći za prvog sina, a već je preminuo i drugi.

Otac Hajrudin nije se uspio izboriti s opakim virusom te je istina sudbina dočekala najstarijeg Adisa. Dok su pokapali najstarijeg brata, u bolnicu borbu za život je i Haris, ali nažalost nije se uspio izboriti.

S koronom se izborila i supruga i majka nesretnih Durakovića. Od korone je bila jača, ali ona joj je donijela bol koja je za svaku majku teža od bilo koje bolesti. U samo osam dana izgubiti dva sina i muža. “ Za njezina supruga Hajru smogli smo snage reći joj da je umro.

Odgovorila je: ‘Znam, bio je on sinoć ovdje kod mene na krevetu. Ispričali smo se dugo. Oprostili smo jedno drugom i zadužio me da čuvam djecu.’ Usnula je njegovu smrt. Jutros je zovem da vidim je li dobila limunadu, kaže da jest i da se lijepo osvježila, a onda me pita: ‘Kemo, kako su mi djeca?’ Slagao sam. Tko će majci reći da joj nema sina prvorođenca Adisa, tko će majci reći da je Haris na granici života i smrti’ Tko i na koji način???”, napisao je nakon Adisove smrt Kemal.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI